Įstaigos
DANIA - Danish Academy of Business and Technology (Danija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

The Danish Business Academy Dania sudaro 13 koledžų, išsidėsčiusių didžiojoje Viduriniojo Jutlando dalyje: Skive, Viborg, Randers, Hobro ir Silkeborg miestuose

Randers miestas

Puikios sąlygos

Akademija yra įsikūrusi naujuose ir moderniuose pastatuose Randers pietuose. Ji siūlo puikias studijų sąlygas savo 500 studentų, įskaitant naujausią IT įrangą bei 24 valandų prieigą prie jos.

Artimi ryšiai su pramone

Dania - Danish Academy of Business and Technology įsilieja į regiono verslą bei pramonę, kuri taip pat yra įtraukta į mūsų mokslo programas. Per trijų mėnesių praktiką kompanijoje studentas įgyja neįkainojamos patirties, kuri duoda puikią pradžią jo ateities karjerai.

Internacionalizavimas

Pasaulinio masto perspektyvos yra būtinos šiai Akademijai. Institucija yra pasirašiusi sutartis su partneriais iš kitų šalių dėl darbuotojų ir studentų mainų programų. Akademijos studentai taip pat gali įgyti tarptautinės patirties atlikdami praktiką svetur. Be to, kasmet apie 60 studentų iš viso pasaulio atvyksta į Randers studijuoti vieną iš tarptautinių programų.

Viborg miestas

Viborg yra viduramžių miestas, įsikuręs Jutlando vidurinėje dalyje ir yra Viduriniojo Jutlando regiono sostinė. Miestas garsėja futbolu, rankiniu, krepšiniu bei kitais sportais. Verslo koledžas artimai bendrauja su sporto akademija taigi jei domitės sportu, Viborg yra kaip tik jums. Daugiau apie tai galite sužinoti www.viborg.dk

Dania - Danish Academy of Business and Technology yra įsikūręs nuostabioje vietoje prie ežero. Pastatai yra modernūs. Juose yra pati naujausia įranga bei daug naujų kompiuterių su nemokamu internetu. Auditorijos apstatytos atsižvelgiant į naujausius mokymo metodus.

Savivaldybė užtikrina suteikti gyvenamąją vietą, o Komercijos ir Pramonės Rūmai padės jums susirasti darbą. Mokymas neapsiriboja tik darbu audotorijoje, svarbų vaidmenį atlieka darbas namuose. Studentai kiekvieną dieną gauna namų darbų bei kitas specialias užduotis, kurios turi būti atliekamos reguliariai ir laiku. Studentai atsako už savo mokymąsi bei patys rengia savo mokymosi planus.
 

Daugiau informacijos apie šį Danijos koledžą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju