Įstaigos
Køge Business College (Danija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

Køge Business College

Køge Business College buvo įkurtas daugiau nei prieš 100 metų. Tai yra stabili, šalies valdoma institucija, susijusi su danų bei tarptautinio verslo gyvenimu. Koledžas siūlo daugybę verslo studijų mokymosi programų.

Køge Business College buvo įkurtas 1897m. 40 km į pietus nuo Kopenhagos. Køge yra energingas miestelis, turintis 60 000 gyventojų. Jis yra apsuptas nuostabios gamtos. Ši vietovė yra labai saugi ir puiki vieta gyventi bei studijuoti.

Į koledžą galite atvykti traukiniu. Kelionė iš Kopenhagos pagrindinės stoties tetruks 10 minučių.

Køge Business College palaiko glaudžius ryšius su Danijos bei tarptautinio verslo gyvenimu. Jis siūlo platų mokymosi programų pasirinkimą bei įsilieja į valstybinę bei tarptautinę veiklą su kūrybingomis idėjomis bei sprendimais.

Aukštasis mokslas Danijoje yra be galo svarbus. Mokymasis čia vyksta ne tik per paskaitas, bet ir neoficialioje aplinkoje. Kiekviena programa susideda iš itin svarbių dalių – seminarų.

Danų filosofija apie mokslą

Iš studentų tikimasi, kad jie aktyviai dalyvaus paskaitose bei ugdys kritišką ir analitinį mąstymą. Studijos reikalauja daug sunkaus bei savarankiško darbo.

Bendradarbiavimas su įmonėmis

Køge Business College mokymosi programos yra sudarytos vadovaujantis danų patirtimi bei tradicijomis. Koledžas bendradarbiauja su valstybinėmis bei tarptautinėmis įmonėmis. Tai suteikia studentams galimybę panaudoti savo teorines žinias praktikoje bei priimti iššūkius.

Daugiau informacijos apie šį Danijos koledžą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju