Įstaigos
University of St Andrews (Škotija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

St Andrews yra vienas iš geriausiai vertinamų D. Britanijos universitetų, išrinktas geriausiu Škotijos Universitetu. Šiandien, dėl savo mokymo bei mokslinių tyrimų, jis yra vienas iš 10ies geriausių ir elitiškiausių Britanijos universitetų. Čia studentai gali mokytis ramioje aplinkoje. Universiteto vietos yra paklausios tarp studentų iš viso pasaulio. Čia studentai gali susitelkti į žinių gausą bei pasiekimų malonumus.

St Andrews yra mažas miestelis su ilga istorija. Tai yra seniausias universitetas Škotijoje, įkurtas 1413 metais, ir trečias iš seniausių Anglijos universitetų po Oksfordo ir Kembridžo. Įsikūręs rytinėje Škotijos pakrantėje, miestelis puikuojasi Šiaurės jūra bei ilgais smėlėtais paplūdimiais. St Andrews viduramžiais buvo politinio bei religinio gyvenimo centras. Jame iki šiol yra išlikę nemažai viduramžių pastatų. Čia įsikūrusi didelė studentų bendruomenė, kurioje visada yra draugiška atmosfera. Universiteto gyvenimas yra integruotas ir į miestelio gyvenimą.

Iš čia galite patogiai pasiekti, bet kurią Škotijos vietą. Edinburgo oro uostas yra tik už valandos kelio. Jis atveria vartus tiems studentams, kurie žada pasinaudoti visomis kelionių galimybėmis. Kalėdų, pavasario bei vasaros atostogų metu studentai gali aplankyti Londoną bei Europą.

Kas daro St Andrews Universitetą ypatingu?

* Aukšta mokslo kokybė bei tyrinėjama aplinka;
* Puikus išlaikymo lygis;
* Įvairios mokymo formos: bendravimas mažose grupėse ar interneto pagalba;
* Lanksti modulinio laipsnio struktūra;
* Universiteto apgyvendinimas;
* Universiteto kompaktiškumas bei draugiškumas;
* Škotiškas universitetas su kosmopolitiška atmosfera;
* Aukšta studentų patirties reputacija.
 

Daugiau informacijos apie šį Škotijos universitetą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju