Janina Tijušienė
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-10-30 21:33:31 | Nuoroda

Labas vakaras,

Mokytojo profesija yra viena iš sudėtingiausių. Vis dažniau visuomenėje pasigirsta kalbų apie mažus pedagogų atlyginimus, mokytojo profesijos negerbimą, mažėjantį abiturientų, kurie pasirenka studijuoti šią profesiją, skaičių. Tačiau nekiekvienas žmogus pagalvoja, kad norint būti geru pedagogu neužtenka gauti VPU diplomą. Privaloma turėti pašaukimą mokyti žmones, įvairiapusiškų žinių apie mus supantį pasaulį, novatoriškų idėjų, nuolat mokytis ir tobulėti, būti pasiaukojančiu, kilniaširdžiu ir meile bei energija trykštančiu žmogumi.

Žmogus, kurio paveikslas iškyla man prieš akis, kai pagalvoju apie geriausią man žinomą pedagogą - Panevėžio „Minties“ gimnazijos matematikos mokytoja Janina Tijušienė. Tai mokytoja, kuriai aš esu begalo dėkinga už įgytas žinias, įkvėptą ryžtą siekti užsibrėžto tikslo ir pasitikėjimą savimi. Tai mokytoja, kuri pasižymi geležiniu charakteriu, tvirta nuomone, energingumu, šiuolaikišku požiūriu, nuolat spinduliuojanti energija ir begaliniu atsidavimu savo darbui. Ji stengiasi dėl mokinių gerovės nors nuo to labai dažnai nukenčia jos laisvalaikis. Gerbiu ir tariu dar kartelį AČIŪ mokytojai Janinai Tijušienei už viską.

Jurgita Stasiukaitytė (Panevėžys)

Žinutė parašyta: 2008-10-31 18:38:43 | Nuoroda

Labas vakaras,

man teko mokytis pas daug gerų pedagogų, tačiau visgi būtent ši pedagogė yra profesionaliausia, puikiai išmananti savo mokomąjį dalyką, paskyrusi save jam, tačiau taip pat ji yra puikus žmogus, šiuolaikiškas, nors ir griežtas. Galima dabar būtų rašyti daug banalybių, tačiau visgi nemanau, jog tai yra reikalinga. Tiesiog jeigu jau kalbame apie geriausią pedagogą, tai man net nekyla abejonių, kas jis toks.

 

Žinutė parašyta: 2008-10-31 18:51:24 | Nuoroda

Laba vakara,

Visai neseniai baigiau 12 klasių ir mano prisiminimai dar nėra išblukę ir puikiai atsimenu vieną puikiausių savo mokytojų. Tai Panevėžio „Minties“ gimnazijos matematikos mokytoja Janina Tijušienė. Iš tikrųjų per tuos 12 metų turėjau tikrai daug mokytojų, bet šios mokytojos niekada nepamiršiu ne vien dėl savo profesionalumo, bet ir visų žmogiškųjų savybių bei atsidavimo, kuris skiriamas vie tik dėl mūsų sekmės ateityje. Šiai mokytojai tikrai esu labai dėkingas, nes ji yra turbūt labiausiai prisidėjo prie to, kad studijuočiau ten, kur dabar esu.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą