Mokymo programos
Pakopiniai floristikos kursai
Lygmuo ir/ar tipas:
Kursai ir apmokymai
Menai

Anotacija arba apibūdinimas

 Mokymai vykdomi keturiomis pakopomis: 

1. Pažintinė floristika. Floristikos istorija, tradicijos, įrankiai ir medžiagos. Pagrindiniai kompozicijos ir komponavimo principai, spalvos, floristiniai tvirtinimo būdai ir technikos.
2. Modernioji floristika. Klasikinės ir modernios meninės formos, šiuolaikinės floristikos tendencijos ir koncepcijos. Karkasinių puokščių ir kompozicijų gamyba.
3.Ekskliuzyvinės kompozicijos. Vienetinės puokštės, kūno plastikos darbai, dekoratyviniai floristiniai gaminiai.
4.Išskirtiniai interjero dekorai. Floristiniai interjero darbai: stalo, sienos, scenos ir vitrinos dekoravimo kompozicijos. Iškirtiniai gedulo dekorai, automobilių floristinis dekoravimas.
 
Kursai organizuojami darbo dienomis ir savaitgaliais. 40a.val. tai penkios mokymų dienos po 8 val. Nuo 9- 17 val. Viena kursų pakopa - teorinės ir praktinės užduotis įvykdome per penkias dienas. Per vieną darbo savaitę, arba per penkis šeštadienius. Kursų metu besimokantys aprupinami darbui reikalingais įrankiais ir tvirtinimo medžiagomis. Grupėje mokosi nuo 4-6 mokinių. Įvairaus amžiaus žmonės mokosi siekdami tobulėti profesinėje srityje ar tentikdami savo estetio lavinimosi poreikius. Registruojantis į kursus derinama mokymosi trukmė ir laikas.
Pasidalink Facebook'e
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Floravida Kaunas Jonavos g. 6
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju

2020-01-24

Laba diena. Norėčiau lankyti Pakopinius floristikos kursus. Kokia kaina, ir kada bus renkama nauja grupė Klaipėdoje? Ačiū!