Mokymo programos
Kūrybiškumo ugdymo būrelis "Fantazijų sala" (7 – 9 m. vaikams)
Lygmuo ir/ar tipas:
Būreliai
Mokslai

Anotacija arba apibūdinimas

Įsivaizduokite pasaulį, kokio dar nesate matę, kur kiekviena diena, kiekvienas užsiėmimas  – naujas nuotykis. Pasaulį, kuriame nereikia suaugti, kuriame nesenstama, kuriame nebegalioja suaugusiųjų pasaulio taisyklės ir atsiveria galimybė viską susikurti pačiam. Gyvenimas ,,Fantazijų saloje“ yra būtent toks. Jis kupinas kūrybos, polėkių, svajonių, svaigulio ir kūrėjo pergalės džiaugsmo .


,,Fantazijų sala“  - tai užsiėmimas 7 – 9 m. vaikams, kurie mėgsta ne tik svajoti, bet kurti, konstruoti, modeliuoti, realizuoti savo sumanymus, idėjas. Užsiėmimuose  vaikai įgys bendradarbiavimo, darbo komandoje, atsakingumo, savarankiškumo, kritinio mąstymo, kūrybiškumo, savęs pristatymo, minčių dėstymo sklandumo ir kitų įgūdžių. Vaikų gebėjimai bus vystomi pasitelkiant vaikams patrauklias formas (didaktiniai žaidimai, kūrybinės pratybos, kūrybinių užduočių sprendimas, meninė veikla ir pan.)


Keliaukime į ,,Fantazijų salą“  drauge ir patirkime tai, kas gražiausia vaikiškame pasaulyje – fantazuokime be apribojimų!
Būreliui vadovauja dvi šaunios neformaliojo švietimo mokytojos Giedrė Juzėnienė bei Diana Petkūnienė. Abi vadovės įgijo aukštąjį išsilavinimą Vilniaus pedagoginiame universitete. Laisvalaikiu Giedrė dainuoja, mėgsta žaisti šachmatais ar nerti vašeliu. Diana domisi fotografija, tapo, be galo mėgsta keliauti.


 

Pasidalink Facebook'e
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Lietuvos vaikų ir jaunimo centras Vilnius Konstitucijos pr. 25
Lietuvos vaikų ir jaunimo centras Vilnius Konstitucijos pr. 25
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju