Bobcat nuoma idėja
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2014-04-07 17:28:24 | Nuoroda

Sveiki,

baiginėju studijas šiuo metu ir kilo idėja, dabar kaip tik ant pavasario intensyvėja žemės darbai, galvoju pirkti bobcat technika ir atlikti įvairias paslaugas. Bobcat nuoma manau gal paklausi, juo galima atlikti galybę įvairiausių darbų tiek prie statybos darbų, tiek prie žemės. Žinoma bobcat aparatas gan nemažai kainuoja, bet ir pačio bobcat nuoma nėra pigi, jei surinkt pilną grafiką darbų - galima neblogai uždirbt pagal mane. 
Gal kas esate ką panašaus dirbę, turite žinių šioje srityje? Įdomu bet kokia informacija iš šios srities, šiuo metu pasikūriau puslapiuką nuomabobcat.lt/ ir galvoju pažiūrėt ant kiek nuoma yra paklausi. 
Lauksiu jūsų nuomonės;) 



 

 

 

Žinutė parašyta: 2014-04-07 23:56:28 | Nuoroda

Esu dirbęs bobcat operatoriumi, šiaip yra daugybė diskutuotinų sričių. Vidutinio dydžio bobcat s175 vartoja apie 3-3,5L kuro valandai kas yra tikrai mažai, tačiau nusidevėjimas yra didelis. Kartą teko matyti kaip skaičiuoja savikaina. Primetė, kad pajamos už nuomą 80 Lt.val, kuro sanaudos (2012 m.) 16 Lt, o nusidevėjimui ir taisymui 17-18 lt. čia gaunasi apie 35 Lt., operatoriu (be mokesčių) sumoka apie 18lt/val. taigi pelnas siekia virš 25 litų už darbo valandą. 
Šiaip pati rinka gan idomi, būna gerų užsakymų kai tenka mažai važinėti ir dirbti, kuro sąnaudos sumažėja, nurašymui susitaupo kai šiaip iš oro prastovi valandą objekte. Taigi čia minimalus 25 litų pelnas per valandą už bobcat nuomą. 
Sėkmės darbuose, p.s. nuomabobcat.lt/paslaugos/ čia ir kitur yra gramatinių klaidų. 

 

Žinutė parašyta: 2014-04-08 16:34:38 | Nuoroda

 geriausias pasirinkimas nuoma bobcat s175 ar s185 tai optimalios galio bobikas, prie jo tinka bene visi prisijungiami agregatai, jiem nestinga galios, o ten visi s250 ir t.t. prie statybu kai pats stataisi. 
Geriau atvezt klientui truputi silpnesni, kaina ta pati, o kuro sanaudos sumazeja, nusidevėjimas ir t.t. vėl mazeja, plius darbai trunka ilgiau.. tik didesniu bobiku privalumas, kad galima pakraut savivarti, siek tiek auksciau kelia, nes kai atvaziuoja tie is karjeru po 20 t daznai truksta aukscio. 
 

Žinutė parašyta: 2014-04-09 00:03:17 | Nuoroda

 Kitaip ir būti negali. 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą