Matematikos VBE praktinė medžiaga (abiturientams ir ne tik)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2014-04-09 11:58:58 | Nuoroda

Parduodama praktinė matematikos VBE medžiaga, apimanti visą mokyklinį matematikos kursą - tiek algebrą, tiek geometriją. Viskas nuo pat procentų ir reiškinių iki integralų ir tikimybių. Tai – universalus ir unikalus matematikos uždavinynas, sudarytas iš 39 atskirų komplektų, kurių kiekviename yra bent trys lapai:

1. Ankstesnių metų VBE testai/uždaviniai arba pilni VBE bandomieji;
2. Tam tikros nagrinėjamos temos uždaviniai. Pavyzdžiui, irracionaliosios lygtys, rodiklinės lygtys, rodiklinės funkcijos/nelygybės, trigonometriniai reiškiniai, trigonometrinės lygtys, trigonometrinės funkcijos/nelygybės/transformacijos, išvestinės, tekstiniai uždaviniai su išvestinėmis, integralai, žodiniai (darbo, judėjimo ir pan.) uždaviniai, tikimybės ir t.t - viskas pagal programą;
3. Tam tikros geometrijos temos uždaviniai, prasidedantys nuo elementariausių planimetrijos (kampai, paprasčiausios 2D figūros - rombas, trapecija ir t.t.) iki sudėtingesnių stereometrijos (erdviniai kampai, 3D figūros - kūgis, sfera, ritinys, piramidės, stačiakamapis gretasienis ir t.t.).

Viskas yra išspręsta ir patikrinta mokytojos korepetitorės, kuri šiuos komplektus ir sudarinėjo. Prie viso šito pridedu trumpą, bet itin naudingą geometrijos konspektą, kuris tikrai pravers prieš egzaminą. Medžiagą sudaro beveik 350 puslapių. Viskas yra atskanuota ir pateikta iš eilės.

Dėl kainos, kuri yra simbolinė ir kitų detalių rašykite el. paštu arba kvieskite skype: 'infectiosa'. Jei reiks - galėsiu atsiųsti pirmąjį komplektą kaip pavyzdį.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą