Mokymo programos
Vadyba
Valstybinis kodas: 621N20001
Kodas pagal ISCED: 51234
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Magistratūra
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 2 m.

Anotacija arba apibūdinimas

Bendrosios vadybos programa skirta rengti vadybos ir verslo administravimo magistrus - vadovus, gebančius taikyti turimas vadybos žinias praktikoje, mokančius priimti efektyvius verslo sprendimus, turinčius išlavintus verslo procesų analizės, verslo ir projektų valdymo gebėjimus, išsiugdžiusius konceptualią ir socialinę verslo valdymo ir vystymo kompetenciją.
Stojantysis turi turėti bakalauro kvalifikacinį laipsnį, 4 metų vadybinio darbo patirtį, dvi rekomendacijas ir geras anglų kalbos žinias.
Busimieji vadybos ir verslo administravimo magistrai studijuoja 4 laisvai pasirenkamas mokymo programas (1 mokymo programos trukmė - 1 semestras) iš šių 6 siūlomų: finansų strategija ir valdymas, lyderystė: galios įprasminimas, personalo valdymas, projektų valdymas, rinkodaros strategija ir valdymas, strateginis valdymas.
Praktika nenumatyta.
Studijų programa baigiama magistro baigiamuoju darbu. Baigusiajam suteikiamas vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikacinis laipsnis
Baigus vadybos studijų programą studijas galima tęsti vadybos ir verslo administravimo, ekonomikos doktorantūroje.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

Karjeros galimybės: asmuo, pabaigęs šią programą gali dirbti privačiose, valstybinėse ir viešojo sektoriaus įmonėse, įstaigose, bendrovėse bei organizacijose funkcinių sričių (personalo, rinkodaros, finansų, projektų valdymo) vadybininkais, specialistais, taip pat bendrosios vadybos srityje vidurinio, aukštesnio ir aukščiausio lygio vadovais, valdytojais.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju