Mokymo programos
Skaitmeninių technologijų-internetinių tinklalapių projektuotojo mokymo programa
Valstybinis kodas: 362021302
Kodas pagal ISCED: 33321
Lygmuo ir/ar tipas:
Pagrindinis profesinis mokymas
Menas
Baigimo sertifikatas: Kvalifikacijos pažymėjimas

Anotacija arba apibūdinimas

Mokymo programa skirta parengti skaitmeninių technologijų - interneto puslapių projektuotojus, gebančius dirbti su kompiuterinės grafikos programomis, kurti interneto tinklalapius, piešti ir derinti piešimo būdus, įkelti grafikos elementus ir garsą, kurti animaciją, publikuoti ir eksportuoti Flash failus, naudoti CorelDraw, Adobe Photoshop kompiuterinės grafikos programas.
Praktinis mokymas vyksta mokymo įstaigoje. Praktinio mokymo trukmė – 14 savaičių Jo metu įtvirtinami ir tobulinami interneto puslapių kūrimo, programinių įrangų naudojimo ir kt. gebėjimai.
Programa baigiama kvalifikacijos egzaminu. Baigusiajam suteikiama skaitmeninių technologijų - interneto puslapių projektuotojo kvalifikacija.
Baigus skaitmeninių technologijų - interneto puslapių projektuotojo mokymo programą mokymąsi galima tęsti pagal pagrindinio profesinio mokymo meno srities, garso ir vaizdo technikos bei žiniasklaidos produkcijos posričio ar, įgijus vidurinį išsilavinimą, aukštojo mokslo meno studijų srities, audiovizualinio meno studijų krypties bei inžinerijos ir inžinerinių profesijų studijų srities, informatikos inžinerijos studijų krypties programas.
Skaitmeninių technologijų - interneto puslapių projektuotojo mokymo programa skirta asmenims, sulaukusiems 18 metų.
Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

Skaitmeninių technologijų (interneto puslapių) projektuotojo kvalifikacija reikalinga norint dirbti interneto puslapių dizaineriu.
Asmuo, įgijęs skaitmeninių technologijų - interneto puslapių projektuotojo kvalifikaciją, turi:
gebėti piešti, derinti piešimo būdus, redaguoti ir formatuoti tekstą, įkelti grafikos elementus ir garsą, dirbti su objektais ir sluoksniais, kurti žingsninę ir kadruotą animaciją, sukurti interaktyvią interneto puslapių navigaciją ir efektus, modifikuoti ir retušuoti fotografijasžinoti HTML kalbos specifikaciją ir struktūrą, pagrindinius darbo programa įrankius, Flash programos pagrindus, duomenis ir paskirtį, grafikos programų spaudos, publikacijos, perkėlimo į skirtingus formatus galimybes
mokėti dirbti išradingai, atsakingai, kruopščiai, savarankiškai ir greitai, organizuoti savo darbą, efektyviai bendrauti su kolegomis ir klientais, .
Skaitmeninių technologijų - interneto puslapių projektuotojo kvalifikaciją galima įgyti darbo rinkos ar pagrindinio profesinio mokymo įstaigose, vykdančiose mokymą pagal interneto puslapių projektuotojo mokymo programą.
Norintiems siekti skaitmeninių technologijų - interneto puslapių projektuotojo kvalifikacijos reikia turėti vidurinį išsilavinimą.
Įgiję skaitmeninių technologijų - interneto puslapių projektuotojo kvalifikaciją asmenys gali dirbti įvairiose interneto puslapių ir grafinio dizaino įmonėse, pradėti savo verslą.
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Alytaus kolegija Alytus Merkinės g. 2B
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju