Mokymo programos
Elektroninio mokymosi technologijos
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Fizinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: Informatikos inžinerijos bakalauras
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

Jeigu domiesi kompiuteriais ir informacinėmis technologijomis, norėtum įdomiau ir efektyviau mokyti kitus, atskleisti, ką pats moki, ši specialybė skirta Tau. Studijuodamas įgysi žinių apie kompiuterius ir jų architektūrą, programų ir jų sistemų projektavimą, kūrimą bei diegimą, sužinosi, kaip mokyti kitus ir kokią mokymui ir mokymuisi skirtą IT aplinką vertėtų naudoti. Kokybiškas mokymas ir mokymasis, gebėjimas panaudoti IT yra prioritetinė Europos Sąjungos iniciatyva, kuriai vystyti ir palaikyti skiriamos didžiulės lėšos.

Studijos organizuojamos nuotoliniu būdu, paskaitos transliuojamos internetu, todėl mokytis galima patogiu laiku ir norimoje vietoje. KTU turi naujausią kokybiškų studijų užtikrinimui reikalingą įrangą bei kvalifikuotą ir patyrusį personalą. Čia dirba Lietuvoje gerai žinomi informatikos dėstytojai bei elektroninio mokymosi technologijų plėtros Lietuvoje pradininkai. Yra galimybė atlikti praktiką viename iš didžiausių Lietuvoje KTU E. mokymosi technologijų centre.
Šią programą KTU teikia kartu su Vytauto Didžiojo universitetu.

 

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Elektroninio mokymosi technologijų studijose įgysi ne tik pagrindinę informatikos inžinerijos, bet ir gretutinę pedagogo kvalifikaciją. Baigus studijas bus įteiktas pedagogo kvalifikaciją patvirtinantis pažymėjimas.

Baigęs studijas galėsi dirbti mokyklose informatikos mokytoju, universitetuose, kolegijose ir kitose švietimo institucijose bei verslo įmonėse IT ir elektroninio mokymosi technologijų specialistu, dėstytoju bei projektų vadovu.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju