Mokymo programos
Plastikų inžinerija
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Technologijos mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: Polimerų ir tekstilės technologijų bakalaura
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Daug naujų, pažangių plastikų ir kompozitų naudojama medicinoje, transporte, elektronikoje, energetikoje. Pažangioms polimerinėms medžiagoms būdingos naujos savybės: jos gamina, kaupia ir taupo energiją, transportuoja ir valdo informaciją, šviečia, įsimena ir atkuria formą bei trimačius vaizdus. Įvairūs, nekenksmingi aplinkai plastikai yra ir bus patikimi žmonių pagalbininkai. Jų gamyba dažnai neįmanoma be inovatyvių technologijų.

Tai vienintelė tokia studijų programa Lietuvoje. Moderniai mąstantiesiems plastikų inžinerija yra puiki proga studijuoti naujausias polimerines medžiagas, ypatingas jų savybes, gamybos technologijas, veikliesiems ir kūrybingiesiems – kurti ir projektuoti paklausius, inovatyvius, įvairios paskirties gaminius, imliesiems mokslo naujovėms – domėtis mokslo ir technologijų naujovėmis, įgyti praktinių įgūdžių taikyti jas savo kūrybinėje ir profesinėje veikloje.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Baigęs studijas galėsi įsidarbinti technologu, konstruktoriumi ar vadybininku plastiko gaminių projektavimo, gamybos ir perdirbimo įmonėse, plėtoti savo verslą. Studentai įsidarbina ar atlieka praktiką Lietuvos ir užsienio kompanijose, pavyzdžiui, „Ortopedijos technika“, „Baltic Orthoservice“, „Danplastas“, „Fleksima“, „Komex“, „Plaskanta“, „Panevėžio Lironta“, „Petpaka“, „Lenbra“, „Pack Klaipėda“, „Centre Català del Plàstic“ (Ispanija), „Protech Performance Plastics Ltd“ (Airija) ir kitose.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju