Mokymo programos
Transporto elektronika
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Technologijos mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: Elektronikos inžinerijos bakalauras
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Greitį, saugumą, ekologiškumą, komfortabilumą, ekonomiškumą ir kitas savybes transporte lemia elektronika. Šiuolaikinis transportas – nuo automobilio iki sudėtingos išmanios didmiesčio transporto valdymo sistemos – neįsivaizduojamas be elektronikos. Važiuojam į ateitį!? PrisijunK ir TU!

Studijuodamas gilinsiesi į automobilių ir elektromobilių elektronines sistemas, jų eksploataciją, transporto jutiklius, valdiklius, transporto energijos šaltinius, mokysiesi dirbti su testavimo ir diagnostikos priemonėmis, kursi ir projektuosi transporto srautų valdymo ir automobilių statymo sistemas, elektronines logistikos sistemas ir tinklus.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Pagal ERASMUS studijų mainų programą galėsi išvykti studijuoti į Daniją, Suomiją, Vokietiją, Švediją, Didžiąją Britaniją, Ispaniją, Islandiją, Prancūziją, Bulgariją, Graikiją ir kitas šalis, su kurių universitetais yra pasirašytos sutartys.

Baigęs studijas galėsi dirbti ekspertu, inžinieriumi, projektų vadovu, transporto technologijų organizavimo ir valdymo, techninės priežiūros ir eksploatacijos specialistu, dalyvauti transporto priemonių bei sistemų kūrimo ir modernizavimo projektuose.
Transporto elektronikos absolventai dirba įmonėse „Accel Elektronika“, „Robert Bosch“, „Lietuvos geležinkeliai“, „Kautra“, „Aviabaltika“, „Kauno autobusai“, „Arevita“ ir kitose.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju