Mokymo programos
Automobilių verslo vadyba
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: PROFESINIO BAKALAURO LAIPSNIS
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 3
Neakivaizdinė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Visa automobilių pramonė (automobilių gamintojai, tiekimo grandinė ir antrinė rinka ir kt.), yra strategiškai svarbi Europos ekonomikai. Ši pramonės sritis yra didžiausias privatus investuotojas į mokslinius tyrimus ir inovacijas – kasmet investuojama apie 30 mlrd. EUR. Europos Sąjungai reikės išlaikyti pasaulinio lygio automobilių pramonę, gaminančią efektyviausiai energiją vartojančias ir saugiausias transporto priemones ir sukuriančią milijonus aukštos kvalifikacijos darbo vietų. Kvalifikuoti darbuotojai – pagrindinis automobilių pramonės augimo ir konkurencingumo veiksnys, kuris bus itin svarbus siekiant pirmauti pažangių technologijų srityje.

2012 m. liepą Londone atidarytas naujas interaktyvus „Audi City“ salonas yra pirmasis iš dvidešimties tokio tipo salonų, visame pasaulyje duris atversiančių iki 2015 m. Šiais laikais norint patraukti jaunus, prie interneto ir mobiliųjų technologijų prisirišusius didmiesčių gyventojus nėra būtina turėti didelį saloną su daugybe ekspozicinių modelių. Vietoje to pirkėjams siūloma planšetinio kompiuterio ekrane sukonfigūruoti juos dominantį modelį ir tuoj pat jį išvysti milžiniškame „išmaniosios sienos“ ekrane

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Baigę Automobilių verslo vadybos studijų programą absolventai galės dirbti vadybininkais įvairia veikla užsiimančiose Lietuvos ir užsienio automobilių verslo įmonėse (automobilių pardavimas, nuoma, draudimas, remontas, priežiūra, automobilių dalys, įranga, kuras, tepalai, automobilinių atliekų surinkimas, autodizainas, autokosmetika, autoservisų ir degalinių įranga, automobilizmo inovacijos ir kitos paslaugos), automobilių prekybos atstovybėse, įmonių, organizacijų automobilių parkuose ir pan., taip pat gebės įkurti savo automobilių verslo įmones.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju