Mokymo programos
Anglų ir kitos užsienio kalbos pedagogika
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: aukštojo mokslo dalyko pedagogikos, anglų kalbos profesinio bakalauro laipsnis, mokytojo kvalifikacija
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 4

Anotacija arba apibūdinimas

 Kodėl verta rinktis šią studijų programą?
Pagal šią studijų programą rengiami mokytojai, galintys ugdymo įstaigose mokyti dviejų užsienio kalbų. Pagrindinė užsienio kalba yra anglų kalba, o antrąją kalbą studentai gali pasirinkti iš vokiečių, prancūzų ar rusų kalbų. Studijų metu ugdomi gebėjimai bendrauti užsienio kalba, išmanyti rašytinės komunikacijos užsienio kalba ypatumus, pažinti socialinį ir kultūrinį užsienio šalių gyvenimą, puoselėti ugdytinių gimtosios kalbos kultūrą, planuoti užsienio kalbos mokomąją veiklą, mokėti pasirinkti ugdymo tikslus ir metodus, kūrybiškai taikyti užsienio kalbos mokymo metodiką praktinėje veikloje, vadovautis pagrindiniais darbo mokykloje principais, ugdyti sociokultūrinę moksleivių kompetenciją Lietuvos ir pasaulio kultūros vertybių kontekste.

Kuo išskirtinė ši studijų programa?
Ši studijų programa yra išskirtinė tuo, kad baigęs kolegiją specialistas moka dvi užsienio kalbas, o tai didina jo įsidarbinimo ir karjeros siekimo galimybes. Užsienio kalbų mokytojai išlieka tarp paklausių darbo rinkoje specialybių.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Studijų tęstinumo galimybės Lietuvoje ir užsienyje
Anglų ir kitos užsienio kalbos pedagogiką baigę studentai turi galimybes tęsti studijas Lietuvos universitetuose. Dažniausiai studentai renkasi studijas Lietuvos edukologijos universitete, Šiaulių universitete ir Vytauto Didžiojo universitete.

Karjeros galimybės
Absolventai gali dirbti bendrojo lavinimo mokyklose.
Užsienio kalbų mokytojai išlieka tarp paklausių specialybių darbo rinkoje.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju