Mokymo programos
Interjero ir baldų projektavimas
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Technologijos mokslų studijų sritis
Pakopa: Bakalauras
Baigimo sertifikatas: aukštojo mokslo medžiagų technologijų profesinio bakalauro laipsnis
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 3

Anotacija arba apibūdinimas

 Kodėl verta rinktis šią studijų programą?
Šią studijų programą verta rinktis, nes baldų ir medienos dirbinių gamyba nuolat auga, o interjero projektavimo ir baldų konstravimo specialistų poreikis didėja. Studentai mokomi projektuoti interjero elementus, organizuoti jų gamybą, naudojant turimas technines priemones ir šiuolaikines medžiagas, tobulinti gaminių konstrukciją ir konstravimo procesą, kompleksiškai spręsti ir realizuoti įvairių objektų interjero projektus, derinti juos su užsakovu, įteisinti projektus, organizuoti firmos ar padalinio veiklą, tvarkyti dokumentaciją ir vadovauti darbuotojams.

Kuo išskirtinė ši studijų programa?

Interjero ir baldų projektavimo studijų programa yra vienintelė tokios pakraipos programa Lietuvos aukštosiose mokyklose.
Studentai mokomi ir geba ne tik projektuoti, bet ir pagaminti savo sukurtus gaminius.
Žinios gilinamos lankantis pasaulinėse baldų gamybos ir dizaino, medienos apdirbimo technologijų parodose.
Savo autorinius gaminius studentai pristato tarptautinėje specializuotoje parodoje „Baldai“, eksponuoja interjero salonuose, dalyvauja tarptautiniuose projektuose, konkursuose.
Studentai turi galimybę bendradarbiauti su dizaineriais ir architektais projektuojant visuomeninės paskirties interjerus.
Specialybės praktiniai užsiėmimai vyksta ir interjero salonuose, tautodailininkų dirbtuvėse, geriausiose Lietuvos įmonėse.

Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

 Studijų tęstinumo galimybės Lietuvoje ir užsienyje
Kauno kolegijoje įgiję Interjero ir baldų projektavimo specialybę absolventai gali tęsti studijas Kauno technologijos universitete – rinktis Medienos inžinerijos magistro studijas. Absolventai taip pat laukiami ir užsienio šalių aukštosiose mokyklose.

Karjeros galimybės
Baigę šią studijų programą absolventai dirba baldų ir interjero elementų dizaineriais projektavimo ir interjero dizaino studijose, pardavimo konsultantais interjero salonuose, baldų ir interjero elementų konstravimo inžinieriais, gamybos technologais bei gamybos specialistais baldų ir medienos dirbinių gamybos įmonėse.

Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju