Verslo anglų k. studentams
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2019-09-28 18:59:07 | Nuoroda

Puiki galimybė studentams pasirušti būsimai karjerai ir verslui. Galimybė išmokti verslo anglų k.su anglakalbiu už prieinamą kainą. 3 mėn. trukmės kursų kainos nuo 150 euro.

 Vedame specialius 1 mėnesio trukmės intensyvius kursus darbo beieškantiems, padėti pasirengti darbo pokalbiams anglų k. tik už 120 euro. Jei kažkas ieškosi darbo arba dairosi geresnio darbo ir labai jaudinasi ar bijo dėl darbo pokalbio anglų k., tai puiki galimybė pasirengti darbo pokalbiui su mūsų Anglakalbiu mokytoju.

 Mes dėstome bendrinės Verslo anglų k. kursus bei specializuotus kursus, skirtus pavyzdžiui logistikai, rinkodarai ir pardavimamas, turizmui, finansams ir buhalterijai, inžinerijai ir vidutinei ir TOP vadybai. Vilniuje teikiame geriausias paslaugas kainos ir mokymo kokybės santykio atžvilgiu.

Mūsų mokytojas Anglakalbis, tad ne tik mokysisies anglų k. bet ir tuo pačiu laiku praktikuosis ją su užsieniečiu, tai padės pralaužti kalbos barjerą ir įsigyti pasitikėjimo savimi bendraujant užsienio kalba.

 Pamokų vieta - Vilniaus Centras arba Fabijoniškės.

Susipažinti su mūsų teikiamomis programomis ir kursais, galite mūsų tinklalapyje www.iieik.eu/lt/

Daugiau informacijos ir regostracija į kursus

Žinutė parašyta: 2019-10-08 09:37:04 | Nuoroda

 EKONOMIKA, VADYBA, VIEŠ. ADMINISTRAVIMAS Rašom diplominius, kursinius, referatus, namų darbus pagal jūsų mokymo įstaigos reikalavimus - ekonomikos, vadybos, teises, socialiniu mokslu, marketingo, verslo planai, finansines analizes, administravimo darbus. Atliekame tyrimus, analizes, skaičiavimu prognozes, rekomendacijas-pasiūlymus įmonių veiklos tolimesniam tobulinimui. Galimi greiti užsakymo variantai. Darbai kokybiški-vienetiniai; kainos sutartines(nebrangiai)- atsiskaitymo būdas pagal užsakovo poreiki; papildomai konsultuojame jei kyla neaiškumų. Konfidencialumas garantuojamas +37062429849 [email protected], www.needguide.lt

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą