Meno ,sporto kolektyvai MRU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-22 09:16:56 | Nuoroda
Gal kas papasakos kiek placiau ar yra kokios idomios veiklos laisvalaikiui?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-22 18:39:06 | Nuoroda
yra ir dar kiek! mru studentu atstovybe, mru studentu moksline draugija, jaunuju teisininku draugija, elsa.. tai zodziu veiklos - tik spek suspeti veikti!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-24 13:10:37 | Nuoroda
Tai kad mru sa, elsa, mru studentu moksline draugija ir t.t. nera nei meno, nei sporto kolektyvai Gal kas galetu papasakoti kaip ten mru su sportu/menu? Pvz, yra koks teatro burelis ar kazkas pan ?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-24 19:41:18 | Nuoroda
gal ir tesingai tu cia.. nors studentu veiklose irgi reikia kurybiskumo
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-24 20:17:00 | Nuoroda
Paieskok informacijos www.mruni.lt , studentams -> estetinis ugdymas . Ten yra estetinio ugdymo centro padaliniai aprasyti (susije su sokiais, muzika ir pan.), kazkas minejo teatra , tai anais metais MRU pasikviete labai zymi rezisieriu is dramos teatro, kaip siemet bus tiksliai nezinau . Apie sporta viska suzinosi sporto katedros informacijoje, pasirinkimas ten net labai didelis atejes (atejus) i universiteta atkreipk demesi i skelbimu lentas, tikrai rasi daug pakvietimu dalyvauti ivairiuose meniniuose bureliuose , tik nepamirsk juos perskaites (perskaicius) uzsirasyti ir dalyvauti:) o del mru sa, elsa, mru studentu moksline draugija ir t.t. , tai tikrai nera meno ar sporto kolektyvai, taciau daznai jose veikiant prireikia ir to , ir to. Is tiesu, tai rimtos organizacijos, veikiancios ne tik Lietuvoje, bet ir uz jos ribu labai skatinciau visus nesedeti vietoj ir jungtis i ivairiausiu organizaciju, bureliu veiklas, nes vien akademiniu ziniu neuztenka, is universiteto galima paimti daug daugiau, tik reikia noreti
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą