3 BENDRABUTIS
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-16 19:20:26 | Nuoroda

O kaip su pažymom, reikia kur nors jas pristatyti ? ir iki kada ? 

Žinutė parašyta: 2010-08-16 21:58:34 | Nuoroda
ingutiz rašė:
Rimis rašė:

sveiki dar karta idomu jei esu socialiai remtinas ar bendrabutis tiek pat kainuos kiek ir visiems ar maziau, gal kas yra susidure su tokia situacija ...

 turejau kambarioke,kuri buvo soc remtina,bet ji uz kambari mokedavo tiek kiek ir visi kiti, tik kolegijoje galima susitvarkyti visas soc stipendijas ir pan,yra tokia galimybe;] beje,soc remtiniems zmonems kiek zinau bendrabuti skiria be eiles,nu yra pirmenybe ta prasme :)

 aciukas :) uz informacija

Žinutė parašyta: 2010-08-19 09:18:00 | Nuoroda

Skambinau 8.50, tai sarašų dar neturėjo. Kai kas sužinosit kad jau yra sarašai, būtų malonu kad pasakytumėt ;) 

Žinutė parašyta: 2010-08-19 13:05:53 | Nuoroda

Pirmo bendrabucio sarasai yra www.kauko.lt-->stojantiems-->bendrabuciai  :)

Žinutė parašyta: 2010-08-19 14:57:54 | Nuoroda
4027821 rašė:

Skambinau 8.50, tai sarašų dar neturėjo. Kai kas sužinosit kad jau yra sarašai, būtų malonu kad pasakytumėt ;) 

 Sveiki,

Vakar skambinau tai sakė rytoj (t.y. penktadieni) sarašai turėtu pasirodyti www.kauko.lt  tai lauksim ir žiurėsim kaip ten bus  

Žinutė parašyta: 2010-08-20 10:06:12 | Nuoroda

Na, kas nors  ką nors žinote ar gavote kambarį? :) 

Žinutė parašyta: 2010-08-20 17:15:18 | Nuoroda

Taip. yra sarašas: www.kauko.lt/kolegija.php?id=225

:) 

Žinutė parašyta: 2010-08-20 20:06:09 | Nuoroda
Nemari rašė:

Na, kas nors  ką nors žinote ar gavote kambarį? :) 

 as gavau vieta   

Žinutė parašyta: 2010-08-21 20:36:28 | Nuoroda

Kada planuojat keltis į baraką? 30 ar 31d? :)

Žinutė parašyta: 2010-08-21 21:34:16 | Nuoroda

Gavau kambari o kraustytis zadu 30d.

Žinutė parašyta: 2010-08-22 14:05:09 | Nuoroda

na man kilo klausimu  . Is kur kai kurie zino, kuri kambari gauvo  ir kaip mums patiems susizinuoti?   

Žinutė parašyta: 2010-08-22 14:37:58 | Nuoroda

O ten kolegijos puslapyje raso kad 30-31d. susisiekti su vedeja, del ko ? www.kauko.lt/kolegija.php?id=225

Ar galima is karto 30-31d. vaziuoti su daiktais i bendrabuti ?

Žinutė parašyta: 2010-08-22 16:30:59 | Nuoroda

susisiekti su vedėja, kad paskirtų tau kambarį čiuju. ;D Svarbu tik litus sumokėt ir gali važiuot su visais daiktais 

Žinutė parašyta: 2010-08-24 22:36:21 | Nuoroda

Jei kas gavot 3 bendrabutį,parasykit man i pakviesiu prisijunkt prie sio barako grupes paplepet :) suzinosit daugiau visko :)

Žinutė parašyta: 2010-08-24 23:22:09 | Nuoroda

O gal facebook'e yra kokia grupė ? nes one.lt nenaudoju :|

Žinutė parašyta: 2010-08-25 09:49:47 | Nuoroda

www.facebook.com/group.php?gid=100428543334952&ref=search

 

tik čia mažoka žmonių :) kažkaip niekas nesiryžta diskutuot ;D

Žinutė parašyta: 2011-08-21 16:10:23 | Nuoroda

sveiki :) na tikiuosi ir as siemet gaut bendrabuti :)

Žinutė parašyta: 2011-08-22 18:03:30 | Nuoroda

Manau gausi ;) nėra ten jau tokio laisvų vietų trūkumo, kaip kad vedėja mėgsta girtis. O jei negausi, nenusimink - po pirmų kelių mėnesių dažnai atsiranda laisvų vietų. :)

Žinutė parašyta: 2013-01-28 05:35:55 | Nuoroda

Gyvenu Kauno kolegijos 3 barake ;D na linksma linksma... tikrai į btą eiti nenorėčiau. Gyvenau 5-tame aukšte, bet po pusę metų išsikrausčiau į 4-tą (5tam aukšte nesutariau su kambariokėm). Gyvenimo sąlygos pakliuvo gan geros. ;DD kiek galima pasakyti GEROS. Šaip aišku ateidami gyvent į baraką nesitikėkit, kad bus visos naujos lovos, šaldytuvas, parketas ar nauji tapetai. ;) Dabartiniam mano kambary yra visos 3 naujos lovos, buvusios studentės paliktas šaldytuvas, mikrobangė, ant sienos 2 lentynos, du stalai, 3 taburetės, 3 spintelės. Kai atėjau tapeti buvo SIAUBINGI, pusiau nuplėšti, klyjuoti, atsilupę, apklyjuoti plakatais ir t.t. bet kadangi ketinu yventi ir kitus metus, tai pasiryžau kambarį susitvarkyti: pirkau per pusę kambario linoleumą, kiliminę dangą, savo tapetus, klyjuotes, užuolaidas ir kitas smulkmenas. DABAR GALIM SAKYT, GYVENTI JAU GALIMA ;D šiaip esu įsigijus ir šildytuvą, bet pakliuvauį gan sandarų kambarįtai net pie didžiausių šalčių nešalta ;D JEI LABAI NORI - GALIMA BETKOKĮ BEVILTIŠKĄ KAMBARĮ SUSITVARKYTI, tik aišku viskas remiasi į pinigus ;) tai čia papasakojau apie tai, kaip aš gyvenu dabar tam 3-iam barake. ;))) o taip tai kas kalbant bendrai apie bendrabuty, tai nepasakyčiau, kad sąlygos labai blogos.

Rusyje yra dušai ir skalbimo mašinos. Šiaip maudytis gan gerai, kabinos su užuolaidomis, tik kai būna žiema ir atidarytas langas prasivėdinimui labai šalta būna. Beto iš dušo grįžtant į kambarį lengvai vėjas gali perpūst, nes reikia praeit pro pirmą aukštą, kur nuolat varstomos lauko durys. Bet šiaip visai gerai, pripranta studentai laipiot po 5 aukštus tam, kad nusimaudytų ;DD 

Pirmam aukšte vedėja - tai labai griežta... na tikrai ne iš maloniųjų, bet jei laiku sumoki už baraką, neprisidirbi, tai pas ją užsukti ir netenka. :) Budinčios taip pat visai nieko. Su visom galima susitarti, pakalbėti, kai kurios gan draugiškos, pačios pakalbina;D juk supranta, kad jauni žmonės nori ir laisvės, ir pramogų, ir t.t. svarbu labai netriukšmauti naktim ;p na ir kokiem girtiem nesišlaistyt koridoriais. Tokiais kritiniais atvejais geriau savam kambary būti ;D 

Antras aukštas ta man klaikiausias... daugiausiai ten gyvena užsieniečiai. Beto labai prasti kambariai. Durys sunkiai rakinasi kiek girdėjau ir šalta gan, beveik visuose kambariuose. 

Trečiam aukšte gyvena vaikinai, tai kaip ir pas vaikinus - tvarka aiški ;D vienas kitas tvarkytis nori...

Ketvirtas aukštas sakyčiau geriausias: Naujos durys ;p Beto daugiausia gyvena merginos... ir kiek pasiklausiau pažįstamų iš to aukšto, sako, kad lyginant su kitais aukštas šilčiausia čia. Ir tualetai tvarkingiausi, su normaliais užaktais, lyginant su kitų aukštų tualetais.

Penktas aukštas mišrus, ir merginų ir vaikinų apyligiai. Aukštas neblogas, tik labai daug kas priklauso nuo to, kokiam kambary esi. Yra kambarių, kuriuose yra įsiveisęs pelėsis, kambarius kamuoja drėgmė (ar stogas kiauras - nesuprasi ten). 

Visuose kambariuose grindys su defektais, yra kambarių, kur pvz 2 lovos naujos ir viena sena arba 2 senos ir viena nauja... yra kur visos senos... tai nekažką, nes senos lovos girgžda, kaikur spyruoklės kojas braižo (;D), ar šiaip kliba... kėdžių skaičius irgi skirtingas: kur taburetės dvi, kur trys... su spintelėm taip pat, problema, nes kaikur yra vos dvi, o venam kambary tai kiek teko girdėti yranet 6 spintutės ;DDD šiaip ką jau kambary radot geriau netampyti kitur, nes visi barako daikti yra surašyti pas vedėją ;) aišku savo daiktų galima visada atsinešt, prisimontuoti ir t.t. ;)) remontus tikrai darytis galima, niekas nieko nesako... 

Galioja tam tikros tasyklės rūkantiems: TIK BALKONUOSE KORIDORIAUS GALUOSE.

Gaminant virtuvėse laikytis irgi tam tikros tvarkos. Šiaip būna būdėjimai, kai slenkančiu grafiku kiekvienas kambarys turi tvarkyti savo aukšto virtuvę visą savaitę 22h vakaro (išvalyti dujines, išnešti šiukšles). 

Iš kambarių šiukšles reikia nešti ne į kokią virtuvę ar tualetus (kaip pasitaiko tokių tinginiukų), bet į barako konteinerius lauke ;D 

Šiaip kambariuose negalima turėti labai daug elektronikos ;p bet išku niekas to nepaiso... Galima turėt ir šildytuvus (nuo kurių saugiklius išmuša žiemą;D), ir lygintuvus, plaukų džiovintvus, mikrobangų krosneles, dulkių siurblius, virdulius ir kitas elektra mintančias šmutkes, tik svaarbu, kad vedėja nesužinotų, kad mkambary daug prietaisų. 

Dušai veikia iki 22h. Aišku apie 21-22h būna eilės ;D tai reikia anksčiau eiti maudytis,... prieš miegą nelabai išeis...

Praėjus pusei metų, galima prašyti keltis į kitą kambarį, nes atsiranda tokių, kurie išeina į butą, ir lieką laisvų kambarių. Taip pat jei susipykot su kambariokais, taip pat galt reikalaut, keisti kambarį. Jei yra galimybė, laisva vieta ar pan.tikrai persikraustyti galėsit.

Didelis privalumas, kad 3 barakas prie pat kolegijos. Tai 5min kelio tik ;D nei važiuot kur, nei anksti keltis nereikia... :))

o ir šiaip kambariuose į Kauno kolegijos pusę visada šilčiau.

Žodžiu, stengiausi kiek galima smulkiau viską papasakot ;D šiaip gyvenu čia pusę metų tik, bet tikrai nesigailiu, kad pasirinkau bendrabuty. Draugiški žmonės aplinkui, gyveni tarsi su didele šeima po vienu stogu. Aišku jei draugiškas pats esi ir turi noro bendrauti su kitais. :) beto kai reikia užrašų, ar ką pasiskolinti - visada per visą baraką galima atrast visko ;D vieni su kitais susisiekti galima FACEBOOK'o grupėj KK3 BARAKAS . 

Tikrai nėra sąlygos ant tiek baisios, kad gyventi būtų neįmanoma ;) 

KOKS STUDENTAS NEPAGYVENĘS BARAKE. 

 

  • Geografija / VBE 9
  • Istorija / VBE 35
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 61
  • Matematika / VBE 19
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą