STUDENTŲ KORPORACIJA KAUNE KVIEČIA PRISIJUNGTI!
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-28 21:00:37 | Nuoroda

Sveiki studentai,


dauguma jūsų net neįsivaizduoja, kaip atrodo tikras studentiškas gyvenimas. Paskaitos, nauji draugai, savarankiško gyvenimo rūpesčiai - viskas atrodo įdomu ir nauja. Bet ar pagalvoji, ką veiksi Kaune po paskaitų? Mokymasis juk neatima viso laiko.


Įkūrus Lietuvos Universitetą 1922 metais, greitai jame įsikūrė pirmoji studentų korporacija - Tautinė Lietuvių Studentų Korporacija NeoLithuania. Ši organizacija vienijo studentus siekiančius aukštesnių tikslų, nesileidžiančius į politines ar religines batalijas. Korporacija jungė studentus bendromis tradicijomis, akademine veikla, draugiškais jausmais bei svarbiais darbais – darbai Lietuvai.


Lygiai tas pačias vertybes korporacija NeoLithuania puoselėja ir dabar todėl jei nori bendrauti su įvairių specialybių studentais, susirasti daugybė naujų draugų, įsitvirtinti Kaune, o galbūt išmokti fechtuotis ar gerti alų taip, kaip tai darė A. Smetona – prisijunk prie mūsų!

plačiau apie mus skaityk - neolithuania.lt

arba klausk čia :)

Žinutė parašyta: 2011-08-15 13:18:40 | Nuoroda

Išskirtinis studentiškų korporacijų bruožas tai jog jos vienija ne tik studentus, bet ir studijas jau baigusius narius, kurie savo patirtimi dalijasi su jaunaisiais kolegomis. Toks abipusis bendravimas plečia pažįstamų ratą bei teikia patirties bendraujant su vyresniais, nemažai pasiekusiais žmonėmis.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą