KTU maisto technologijos ir inžinėrija
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-06-03 15:33:08 | Nuoroda

 Labas : ) Kas esat įstoją čia ir ar tikrai taip baisiai sunku mokytis, kaip pasakoja daugelis?

Žinutė parašyta: 2012-06-12 19:53:41 | Nuoroda

as esu istojusi,baigdineju trecia kursa. Na patikek nelengva...daug nemiegotu naktu,nervu. jeigu atsisuktu laikas atgal gerai pagalwociau ar verta cia stoti.Jei kas tiksliau domina tai rasyk-klausk,palieku skype juste901.

Žinutė parašyta: 2012-07-27 23:47:51 | Nuoroda

Sveiki :) as siemet kaip tik ir istojau i sia specialybe  ! Idomu ar bus gausios musu gretos? :) ir kaip is tikro bus su tais sunkumais ;? 

Žinutė parašyta: 2012-08-02 14:50:42 | Nuoroda

 As irgi istojau ir baisu nes cia visi kiek girdejau siaubingai atsilpiepia apie sy moksla... :) kazin kaip is tiesu..

Žinutė parašyta: 2012-08-03 16:52:35 | Nuoroda

Būsimas KTU studente,
Kviečiame į City Rally Kaunas'12

Ei, KTU studente, ar kada pagalvojai, kad galėtum pamatyti ir pažinti miestą kitaip? Į jau pažįstamus pastatus ir nuobodulį keliančias gatves pažiūrėti kitu kampu? O galbūt, šėlstant kartu su puikia kompan
ija,pirmą kartą susipažinti su netikėtumų kupinomis Kauno senamiesčio gatvelėmis?Susigundei?

Tuomet visa tai JUMS gali garantuoti energingumu bei puikia nuotaika trykštanti BEST Kaunas organizacija. Norime tave supažindinti ne su gatvių pavadinimais, o su tuo, kas jose slypi, kokių netikėtų ir širdžiai mielų vietų ten galima rasti. TU, tavo draugai ar tik pažįstami, kursiokai ir BEST Kaunas kompanija, paversime Kauno gatves žaidimų aikštele.Tačiau gali kilti klausimas kuo ši ekskursija išsiskiria iš kitų? Mes atsakysime TAU keliais paprastais sakiniais.

BEST City Rally – tai kitoks požiūris į miestą. Tikslas – pažinti miestą smagių žaidimų pagalba ir atliekant įdomias užduotis, renkant už jas taškus ir gaunant nuostabius prizus. Svarbiausia- įsimintinai ir su nuotykiais praleisime savaitgalį.

Turo pradžioje visi dalyviai bus suskirstyti į kelias grupes. Kiekviena iš jų turės po lydintį studentą iš organizacijos BEST, o dalyviai gaus po lapą su užduotimis ir klausimais, bei žemėlapį padėsiantį patiems lengviau orientuotis miesto džiunglėse atliekant nuotaikingas užduotis. Kiekviena užduotis ar atsakytas klausimas turi savo vertę-taškus, kuriuos fiksuoja grupės lydintysis. City Rally pabaigoje taškai susumuojami, o komandos apdovanojamos šauniais prizais.

Taigi, nežiopsok, čiupk draugą už parankės bei gerą nuotaiką ir susimatom prie KTU centrinių rūmų (Donelaičio g. 73, Kaunas) rugsėjo 2d. 12:00h.

Daugiau informacijos www.best.ktusa.lt

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą