Finansų ekonomika
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2013-07-29 12:41:14 | Nuoroda

Sveiki, gal yra įstojusių į šią spec.? :)

Žinutė parašyta: 2013-08-20 21:20:03 | Nuoroda

 Labas. Šiemet pabaigiau. Visai įdomios studijos. Studijų kokybė vidutiniška, bet ir neverta tikėtis kažko super aukštame lygyje. Iš tikrųjų, jei norėsi gerai suprasti ekonomiką, reiks pačiam daug domėtis, savarankiškai mokytis, nes tik studijos nepadarys iš tavęs ekonomisto. Yra "lievų" dėstytojų, yra ir nuostabių, kaip ir visur. Teko ir pasimokyti, nebuvo taip viskas paprasta, kaip kai kas piešia. Nors tiesą sakant įmanoma tik prieš egzus pasimokius išsilaikyt, bet ne visiems dalykams tai galioja. Pradžioje daug matematikos, kam sunkiau ji sekasi, tam bus nelengva. Bet vėlgi, jei lankysi bent seminarus, problemų nebus. Paskaitos neprivalomos. Tai tiek trumpai.

Žinutė parašyta: 2013-08-20 21:25:50 | Nuoroda

 Beje, jei ką nors domina šio dalyko konspektai ir t.t., rašykit, pagelbėsiu ;)

e.paštas: osmanas eta gmail.com 

Žinutė parašyta: 2013-08-25 13:34:19 | Nuoroda

 Labas, o ką galėtum pasakyt apie patį universitetą? Gal kaip pirmakursiams kažką reiktų žinoti? Ir kaip su paskaitomis, visos tuose pačiuose rūmuose, ar reikia kartais ir kitur pavažinėt? (:

Žinutė parašyta: 2013-08-31 12:07:29 | Nuoroda
Aistė.L rašė:

 Labas, o ką galėtum pasakyt apie patį universitetą? Gal kaip pirmakursiams kažką reiktų žinoti? Ir kaip su paskaitomis, visos tuose pačiuose rūmuose, ar reikia kartais ir kitur pavažinėt? (:

Na nenoriu daryti reklamos, bet jei jau klausi tai pats univeras tvarkingas, pakankamai modernus, pigus maistas valgykloj (beje nuo šių metų atsiskaitymas tik per mokipay), yra parkelis visai šalia, gera ilgai veikianti biblioteka, skaitykla, nemokamas vanduo iš automatų ir t.t. :D Dar sportuojantiems gana geros salygos, ypatingai krepšiniui. Yra dvi sporto salės, stalo tenisas, tik "kačelka" prastoka. Kas dėl pačio univero, kaip infrastruktūros, tai tikrai viskas gana aukštam lygy, lyginant su kitais šalies univerais (čia ne reklama :) ) Kadangi autostovėjimo aikštelė dažniausiai perpildyta piko valandomis, todėl rekomenduočiau netoliese gyvenantiems važinėti dviračiu :) Norint galima atrasti ir daugiau tų minusų... Visas ekonomikos kursas vyks tuose pačiuose rūmuose, niekur kitus važinėti nereiks. Pirmakursiams iš pradžių bus sunku susirasti auditorijas, kuriose vyks paskaitos, seminarai, bet su laiku apsiprasit :)  Šiaip reiktų pačiai nuvykti apsidairyti, kad susidarytum savo požiūrį, nes kiekvienas tuos pačius dalykus mato kitaip :) Reziume, univero infrastruktūra aukšto lygio, tačiau studijų kokybe gali tekti nusivilti (tfu tfu tfu per kairį petį) :)

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą