Straipsniai
Atgal
Pritrūkus santaupų tolimai kelionei - finansavimas iš banko
2018-06-29

 Šeimai planuojant atostogas užsienio šalyje, prireikia ne tik išsirinkti atostogų kryptį, viešbutį, kuriame bus apsistojama, bet ir apskaičiuoti galimas išlaidas. Be jokios abejonės kelionės į egzotiškus kraštus kaip Tailandas, Jungtiniai Arabų Emyratai, Šri Lanka ar tolimąją JAV kainuoja brangiau ir norint ilgesnį laiko tarpą praleisti šiose šalyse tenka plačiau atverti piniginę. Jeigu keliaujama savarankiškai, perkami ne tik skrydžių bilietai, bet ir rezervuojami norimos klasės viešbučiai. Kuo aukštesnės klasės viešbutis pasirenkamas, tuo kelionės kaina gali būti didesnė. Taip pat skristi į svajonių šalį galima pasinaudojant kelionių agentūros paslaugomis, kuomet yra siūlomi pilni kelionių komplektai, o jų kainoje įskaičiuoti ne tik skrydžiai, pervežimai iš/į oro uostą, bet ir viešbutis su numatytu maitinimo tipu ar be jo. Papildomų išlaidų pareikalauja ekskursijos, vakarienės kavinėse, restoranuose, lauktuvės artimiesiems ir pan. Jeigu turimų santaupų šeimos kelionei nepakanka, sprendimu gali tapti vartojimo paskola, finansuojanti ne tik kelionės išlaidas, bet ir didesnių pirkinių įsigijimą. Kreipkitės čia ir sužinokite daugiau informacijos apie banko teikiamas paskolas.


 Vienas svarbiausių aspektų, į kurį atsižvelgia šeimos, besirinkdamos kelionių kryptį - oras svečioje šalyje. Pastebima tendencija, jog ypač daug keliautojų nori aplankyti tolimas šalis, kuriose jų atostogų metu šviečia saulė, vandens temperatūra tinkama maudymuisi ir galima džiaugtis malonia šiluma. Planuojant atostogas svetur liepos - rugsėjo mėnesiais, šiltas ar kai kur net karštas oras vyrauja tokiose tolimose šalyse kaip Singapūras, Indonezija, Marokas, Egiptas, Jungtiniai Arabų Emyratai, Meksika, JAV valstija Kalifornija. Jeigu planuojama atostogauti su mažais vaikais, minėtais mėnesiais nerekomenduojama keliauti į šalis, kuriose vyrauja 30 ar net didesnė oro temperatūra, kadangi mažiesiems yra sunkiau prisitaikyti ypač karšto klimato vietovėse. Liepos - rugsėjo mėnesiais 30 bei didesnis laipsnių karštis vyrauja JAE, Egipte, Šri Lankoje, todėl kelionių ekspertai šias kryptis minėtais mėnesiais rekomenduoja rinktis keliaujant tik suaugusiems žmonėms. Tačiau jei į tolimą kelionę norima išvykti kartu su vaikais, tereikia pasidomėti, koks oras šalyse vyrauja lietuviško rudens ar žiemos laikotarpiais. O jei karštis suaugusiems asmenims nebaisus, Egiptas gali tapti puikiu kelionės pasirinkimu, kadangi čia ne tik pailsėsite, išsimaudysite Raudonojoje jūroje, bet ir turėsite galimybę išvysti vieną iš pasaulio stebuklų - piramides. Egipte ypač daug viešbučių yra pritaikyti atostogoms su vaikais, todėl jei ši kryptis pasirenkama vėliau nei liepos-rugsėjo mėnesiais, geras poilsis visai šeimai - garantuotas.
Norintiems pajusti miesto prabangą, blizgesį, susipažinti su dar nepažinta kultūra – kelionė į Dubajų gali tapti puikiu pasirinkimu. Šiame mieste puikiai suderinamas tiek pasyvus, tiek aktyvus poilsis. Po dienos, praleistos prie jūros, turistai keliauja prie aukščiausio pasaulyje pastato, šalia kurio nuostabius šokius pagal įvairaus stiliaus muziką demonstruoja didžiausias pasaulyje fontanas. Taip pat turėdami laisvo laiko galite išvysti prie jūros įsikūrusį vienintelį pasaulyje 7 žvaigždučių viešbutį, o ištroškę adrenalino pasivažinėti keturračiais dykumose. Dubajus - tikras apsipirkti mėgstančių žmonių rojus. Net du milžiniški prekybos centrai siūlo ypač plačią pačių įvairiausių prekinių ženklų, dizainerių parduotuvių įvairovę, todėl ką parvežti lauktuvėms ar nudžiuginti save patį, ras kiekvienas.
Keliaujant į bet kokią tolimą šalį taip pat būtina pasidomėti, ar reikia atlikti tam tikrus skiepus bei rekomenduojama dar būnant namuose sudėlioti norimų pamatyti lankytinų objektų sąrašą.

PARTNERIŲ TURINYS.

Foto
Komentarai