Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
21:47:27
| Nuoroda
Taip nieko ir nesupratau apie tą kvitą....... Tai ką man visgi daryti, jei pildžiau per el. banką? Galit konkrečiai ir aiškiai? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
21:57:27
| Nuoroda
Jonaz rašė:
Taip nieko ir nesupratau apie tą kvitą....... Tai ką man visgi daryti, jei pildžiau per el. banką? Galit konkrečiai ir aiškiai? nueik i banka(i swedbank) ir paprasyk, kad tau atspausdintu ta kvita apie imoka. paslauga kainuoja 1 lt. to kvito tikrai reikia registruojant dokumentus, ji pasiima. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
22:03:35
| Nuoroda
siestaa rašė:
Jonaz rašė:
Taip nieko ir nesupratau apie tą kvitą....... Tai ką man visgi daryti, jei pildžiau per el. banką? Galit konkrečiai ir aiškiai? nueik i banka(i swedbank) ir paprasyk, kad tau atspausdintu ta kvita apie imoka. paslauga kainuoja 1 lt. to kvito tikrai reikia registruojant dokumentus, ji pasiima. Tai aš kvitą galiu ir pats atsispausdinti..... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
22:03:43
| Nuoroda
siestaa rašė:
Jonaz rašė:
Taip nieko ir nesupratau apie tą kvitą....... Tai ką man visgi daryti, jei pildžiau per el. banką? Galit konkrečiai ir aiškiai? nueik i banka(i swedbank) ir paprasyk, kad tau atspausdintu ta kvita apie imoka. paslauga kainuoja 1 lt. to kvito tikrai reikia registruojant dokumentus, ji pasiima. O as neatidaviau Reikia eiti i ta banka, is kurio tu mokejai |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
22:19:01
| Nuoroda
siestaa rašė:
Jonaz rašė:
Taip nieko ir nesupratau apie tą kvitą....... Tai ką man visgi daryti, jei pildžiau per el. banką? Galit konkrečiai ir aiškiai? nueik i banka(i swedbank) ir paprasyk, kad tau atspausdintu ta kvita apie imoka. paslauga kainuoja 1 lt. to kvito tikrai reikia registruojant dokumentus, ji pasiima. oba,sakai paslauga 1lt,kur as mokejau tj paeme uz paslauga 3lt....nesamone... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
22:20:59
| Nuoroda
mums VDU'je sake, kad privalo visi eiti i swedbank ;D nezinau kodel, gal sutarti kokia sudare ir siunte visus ten. o man tai to kvito visai negaila. negi reikia namie dar daugiau popieru, ir taip pilna |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-09
22:34:15
| Nuoroda
siestaa rašė:
mums VDU'je sake, kad privalo visi eiti i swedbank ;D nezinau kodel, gal sutarti kokia sudare ir siunte visus ten. o man tai to kvito visai negaila. negi reikia namie dar daugiau popieru, ir taip pilna Na jei kartu pridavei ir dokumentus, tai nereikia. O jei tik prašymą, tai gali užsireikti. |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
11:41:24
| Nuoroda
viskas yra daug paprasciau, nei atrodo, tik daug kas labai jau "giliai viska ima i sirdi". man tai juokingiausia buvo, kaip puse sales buvo vien tevu
|
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-10
13:50:34
| Nuoroda
Aš tai tik pora vaikučių su tėveliais mačiau |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
14:06:25
| Nuoroda
Ar tinka nesant dokumentus paduoti nespalvotas ID kortelei skirtas nuotraukas, ten tas, kur 3ju reikia? |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
15:18:20
| Nuoroda
*Campari* rašė:
Ar tinka nesant dokumentus paduoti nespalvotas ID kortelei skirtas nuotraukas, ten tas, kur 3ju reikia? Ir is kur tiek klausimu del spalvu? Pateikiant prasyma tau reikia 1 nuotraukos, kitu 3 nuotrauku reikes kuomet iforminsi dokumentus aukstojoje mokykloje i kuria istosi |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
15:24:23
| Nuoroda
O mano kvitą atsišvietė ir atidavė orginalą atgal |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
15:46:44
| Nuoroda
Ziuzelis rašė:
O mano kvitą atsišvietė ir atidavė orginalą atgal kas kaip nori, tas taip daro |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
16:11:40
| Nuoroda
Nereikes to kvito, as kai pirma karta nuejau, ji is manes paeme, o antra karta jau nebeprase.... |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:30:18
| Nuoroda
kvitas - tai tas geltonas nedidelis popieriukas, kuri dave banke? |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:39:47
| Nuoroda
wilmoooote rašė:
kvitas - tai tas geltonas nedidelis popieriukas, kuri dave banke? exactly |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:44:01
| Nuoroda
O ten galima nunešti visų reikiamų dokumentų orginalus ir kad tada vietoje padarytų tas kopijas? Nes reikiamu momentu visa technika mane pavedė ir daro nesamones |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:50:24
| Nuoroda
Takk... rašė:
O ten galima nunešti visų reikiamų dokumentų orginalus ir kad tada vietoje padarytų tas kopijas? Nes reikiamu momentu visa technika mane pavedė ir daro nesamones o ka jie su tavim darys?aisku, kad atsvies |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:54:12
| Nuoroda
siestaa rašė:
wilmoooote rašė:
kvitas - tai tas geltonas nedidelis popieriukas, kuri dave banke? exactly labai aciu |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-12
22:58:58
| Nuoroda
wilmoooote rašė:
siestaa rašė:
wilmoooote rašė:
kvitas - tai tas geltonas nedidelis popieriukas, kuri dave banke? exactly labai aciu turi geltona popieriuka - buk rami |
|
|