Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-05-13
15:12:36
| Nuoroda
man ir idomu |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-13
15:15:30
| Nuoroda
Abiturientai ir ne tik, kiek laiko praleidziate prie knygu? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-13
15:18:04
| Nuoroda
Teise VU arba MRU |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
18:28:23
| Nuoroda
na kaip? jauciates pasiruose? as "suvalgiau" krontu vadovelius, istorija.politologija konspektus, persprendziau knygute "i egzamina be baimes", paskaitinejau lietuvos istorijos knyga, dar laukia saltiniu knyga, zemelapiai ivairus ir, jei spesiu, politologijos zinynas. jei gausiu maziau, nei 90-nusisausiu vietoj. tik su politologija sunkokai, nzn, ka mokytis, bet tiek jos ir tera egze... |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
18:44:07
| Nuoroda
AušraL rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
na kaip? jauciates pasiruose? as "suvalgiau" krontu vadovelius, istorija.politologija konspektus, persprendziau knygute "i egzamina be baimes", paskaitinejau lietuvos istorijos knyga, dar laukia saltiniu knyga, zemelapiai ivairus ir, jei spesiu, politologijos zinynas. jei gausiu maziau, nei 90-nusisausiu vietoj. tik su politologija sunkokai, nzn, ka mokytis, bet tiek jos ir tera egze... aš tai ruošiuosi ruošiuosi o ka is politologijos mokais? ir kiek planuoji gaut? tai daryk valstybinius, matysi, kaip seksis, jei nekaip-teks daryt kazka... man rasyt nepatinka, nes toks dvigubas darbas-ir skaityt, ir rasyt... as skaitau ir pasibraukiu, isimenu kazkaip, po kurio laiko vel akim permetu, rasyt nenaudinga man... |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
19:27:51
| Nuoroda
Kaip ruosiates anglu kalbos egzaminui? Klausot angliskai? Skaitot? Kartojat gramatika ar darot pratimus? Kiek laiko skiriat tam? Pasakojames |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
20:30:06
| Nuoroda
kariaujantis rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:
na kaip? jauciates pasiruose? as "suvalgiau" krontu vadovelius, istorija.politologija konspektus, persprendziau knygute "i egzamina be baimes", paskaitinejau lietuvos istorijos knyga, dar laukia saltiniu knyga, zemelapiai ivairus ir, jei spesiu, politologijos zinynas. jei gausiu maziau, nei 90-nusisausiu vietoj. tik su politologija sunkokai, nzn, ka mokytis, bet tiek jos ir tera egze... Aš iš dalies jau du kontros vadovėlius perskaičiau, dabar baiginėju naujausiųjų laikų, jei netingėsiu per savaitgalį pabaigsiu kaip tik siandien ji dariau, is viso 25 klausimai buvo, 5 ar 6 ju - is konstitucijos. 24 taskus paemiau. ziuriu, daug kas istorijai stipriai ruosias, konkurentu bus nemazai |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
20:31:49
| Nuoroda
kariaujantis rašė:
Kiek mokykloje skiriu laiko, tiek. Dar angliškų filmų kartais pažiūriu kai yra noro ir laiko.Namie kolkas nieko nedarau. O šiaip po istorijos egzo visas dienas "no life'insiu" prie anglų kalbos na o laikus, gramatika moki? zodyna platu turi? nes man reik apie 80 gaut, ir net nzn, ar daug reikia zinot tam 80 balu. gramatika moku, rasyt parasau, klausyma kai kada, skaityma irgi kaip kada... transformacija ir zodziu daryba tik man patinka |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:13:20
| Nuoroda
Melija rašė:
Paaiškinkit kaip daryti transformacija visiskai nesigaudai? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:15:32
| Nuoroda
kariaujantis rašė:
nu tų konkurentų visada panašiai. tik gal čia sutapimas, kad tiek apsireiškėm internete :) o mano tikslas taipogi virš 90. Svajonėse net virš 95. O kaip bus - bus matyt daug kas nuo sekmes priklauso, t.y. kokios uzduotys paklius. o ko nors is romos ir graikijos tikies? moki tas visas gerusijas, eklezijas ir pan? |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:17:45
| Nuoroda
Melija rašė:
Kaip kada, bet man reikia normalaus aiskinimo kaip ja daryt... nera cia taisykles tam tikros. tiesiog reikia igudziu, kurie bent man islavejo darant daug tokiu pratimu ir isimenu, su kokiu zodziu mazdaug kas turi but. siaip gramatikos ziniu cia nemazai reikia. man geriau paaiskinkit, kaip nesusimaut su klausymu |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:19:51
| Nuoroda
kaip slykstu, kai normaliuose forumuose sitokia info plinta (puke) |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:21:30
| Nuoroda
Melija rašė:
tikrai nebus tokiu smulkmenu. is kur tokia garantuota? be to, bandomajam buvo koliziejai visokie, kas galbut tau atrodo smulkmena. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:23:44
| Nuoroda
amare rašė:
Nesu priešiška, atsiprašau, tiesiog keistai tas tavo pasisakymas atrodė + žiauriai skauda gerklę, esu pikta, atsiprašau. Ir šiaip ne valandomis skaičiuojamas pasiruošimas egzaminams. Pažįstu tokių, kurie už jus perpus mažiau mokos, bet iš egzų, net neabejoju, gaus 95-100... Tai va. Svarbu yra tavo požiūris, ar tau patinka, ką darai, ir ar pradėjai mokytis tik dabar, ar jau nuo 5 klasės:) cia daug kas nuo gabumu priklauso. bet jei zmones mokos-sveikintina. |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:25:38
| Nuoroda
Melija rašė:
Na cia ganetinai zinomas dalykas. tai, ko tu nezinai, nebutinai yra smulkmena. ir jei darai senu metu egzus, turetum matyt, jog daug kas atrodo "smulkmena" |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-14
21:35:20
| Nuoroda
Melija rašė:
ko cia piktinies? niekas saldainiu neparnesa |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-15
12:45:02
| Nuoroda
kariaujantis rašė:
žodžiu daryboje turi turėti platų žodyną, jei neturėsi - nepadarysi kad nereikia ten jau labai plataus zodyno... arba mes skirtingai suvokiam zodi "platus" |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-15
12:47:04
| Nuoroda
SOLID rašė:
Geriem nereikia, blogiem nepades.. jei egzaminams is viso ruoseis tik 5h-tikrai nemanau, kad tai yra daug |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-15
12:48:31
| Nuoroda
Melija rašė:
Jus ne apie ta pati kalbat uooooj, atsiprasau (gedaaaa) jo, zodziu daryboj labai platus zodynas turi but |
||
Žinutė parašyta:
2010-05-15
12:49:37
| Nuoroda
noirdesir rašė:
Kažkas minėjo 1920 metų nepriklausomybės deklaraciją. Tai, kam neaišku, ji buvo priimta steigiamojo seimo suvažiavimo metu 1920m. gegužės 15d , berods nemanau, kad reiktų sureikšminti šitą įvykį.
Gal kas turit konspektus, ar kažkokios naudingos informacijos, jei nesunku, atsiųskit adresu man ir atrodo, kad nereiksminga. o neturi knygos istorija.politologija? dėkoju
|