Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-07-24
13:03:37
| Nuoroda
Maury rašė:
vtrgv rašė:
skaitykit ir lyginkit siuos du straipsnius: 2010 liepos mėn. 23 d. 15:46
zodziu, reikejo but siek tiek protingesniais, daugiau laiko skirt mokslams ir geriau islaikyt egzus. nes visiskai teisingai, kad valstybe neturetu finansuot visokiu durniu is mokesciu moketoju kiseniu. visa laika mokiausi, buvau pirmune, nuosirdziai dariau namu darbus, ruosiausi kiekvienam kontroliniui, islaikiau egzaminus virs 90, baigiau raudonu ir neistojau. Tai turbut tokie zmones kaip as tikrai durniai, kad naiviai tiki, jog Lietuva puoseles dirbancius zmones:) kur tu stojai kad sugebėjai neįstoti su tokiais balais? Gal tikrai duomenis ne pilnai užpildei ar ką nors, nes buvo daaug tokių neįstojusių dėl to kad neįrašė kokių duomenų |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
16:42:07
| Nuoroda
O, ačiū už pasidalinimą patirtimi. :] Man asmeniškai tai kiek baisoka, nes nei fizikos nei biologijos nesimokiau jau ohoho kiek metų ir išvis niekada rimtai nežiūrėjau. Bet manau viskas bus gerai, nes tikrai labai įdomu čia tie visi dalykai , o kas įdomu tas ir sekasi dažniausiai . Ir kažkaip dar neramu po mokyklos, ten buvo tikrai lengva, netgi sakyčiau spaudimo ir pasirinkimo ką mokytis klausimais visiškai lengva... kad univeras netėkštų nepakeliamais tempais ;D |
||
Žinutė parašyta:
2010-07-24
20:47:41
| Nuoroda
Lovelasas rašė:
Jeigu stoji i Universiteta butini 3 egzaminai ... jei stoja į menus du egzai, ir stojamieji, tai čia bet kokiu atveju bėda ne egzuose, bandyk su ta lama susisiekt bet kokiu atveju.... |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-09
13:49:58
| Nuoroda
o jūs turėjot antrą kalbą pasiėmę? |
||
Žinutė parašyta:
2010-12-11
00:27:22
| Nuoroda
Sveiki mielieji, sugalvojau čia pasireikšt, nes prisimenu kaip man buvo įdomu ir kaip aš įnirtingai googlinau apie psicho studijas ;D Tai va, įstojau šiemet į VU psichus, viskas ten labai smagu, tik vajetau kiek neuromokslų, pusės nesuprantam ten niekas, bet ką padarysi. Dėstytojai tai šiaip labai puikūs, yra visokių išimčių, bet bendrai vertinant tai gera situacija. Dėl sunkumo tai kaip kam, vieni verkia kad per sunku, kad gyvenimo neturi, nemiega nevalgo, kiti visai daugmaž atsipūtę ir viską suspėja. Bėdelė dar tokia, kad iki dabar mūsų niekas nevertė mokytis, nieko nerašėm, o su gruodžiu kaip užplūdo visokiausios negandos, kolis po kolio, kasdien atsiskaitymai vos ne. Bet čia irgi kaip pažiūrėsi, man tai linksma :] Ką čia dar papasakot.. kitam semestre lygtais laboratoriniais labai užsiiminėsim, sako baisu. Jei netyčia prisiminsiu grįšiu po pusmečio dar papasakot kaip gyvenam ;D sėkmės, stokit į VU.
|