Keli klausimai
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2013-04-07 18:01:58 | Nuoroda

 Atleiskit už kvailus klausimus.

(Marketingo studijos KTU).

1) Tarkim įstoju į tam tikrą studijų programą (KTU), ar tos speacialybės grupė turi kokį vadovą, panašiai kaip auklėtoją mokykloje ?

 

2) Kiek vidutiniškai būna užsiėmimų per dieną daugiausiai, mažiausiai, vidutiniškai ?  Ar jie užima tiek pat laiko kiek pamokos mokykloje ?

 

Laukiu Jūsų atsakymų.

 

Žinutė parašyta: 2021-09-13 10:35:51 | Nuoroda

Pirtį sudaro ne tik suolai ir krosnelė. Kad pirtis būtų pati geriausia, maloniausia ir saugiausia, ją reikia įrengti profesionaliai. Svarbiausias pirties elementas yra krosnelė. Dažnai pastebime, kad žmonės daug dėmesio skiria pirties interjerui, apšvietimui, o malkomis kūrenamos krosnelės pasirinkimą palieka nuošalyje, nors būtent ji yra pirties širdis ir būtent ji suteiks mums pirties malonumą ir šilumą. Pirmiausia turime apžvelgti, kokių apskritai yra pirties krosnelių tipų: Gefest.lt | Pirties krosnelės . Nors GEFEST GFS priskiriama nuolatinių pirties krosnelių kategorijai, reikia pažymėti, kad jos iš esmės skiriasi.

 

Žinutė parašyta: 2021-11-17 17:44:22 | Nuoroda

Mad899 drabužiai internetu tiek moteriški tiek vyriški, alsuoja naujausiomis mados tendencijomis. Žinoma, kad visi mėgstame apsipirkinėti internetu. Jei dažnai atsitiktinai naršote internetinėse drabužių parduotuvėse savo išmaniajame telefone ar nešiojamajame kompiuteryje, tai tikrai nesate vieni. Apsipirkimo internetu privalumai yra nepakartojami: jokių rūpesčių dėl parduotuvių lankymo, jokių problemų dėl pamestų kvitų ir grąžinimo, galėtume tęsti ir tęsti.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą