Keisti dalykai del LT VBE!
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 17:44:41 | Nuoroda
"Akivaizdu, kad NEC skelbiami valstybinių egzaminų rezultatai švelniai kalbant yra klastotė. Jau šiandien tyrimą turi pradėti prokuratūra ir kitos spec. tarnybos" cia is delfio
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 17:47:04 | Nuoroda
nematau visiskai jokio absurdo, apart tai ada snekama apie iskaitas ir metinius, kurie yra gana subjektyvus ivertinimas. Taciau tuomet galima sulyginti semestru 8 9 ir 10, taip pat 4 ir 5, 10 su 4 niekaip negalima lyginti, cia jau totali nesamone, ir joks sodinimas ar perdetas ivertinimas cia neimanomas. Taip, moksliukai gali susimaut, bet ne sitokiu amstu ..tipo 12 metu sekesi, o va sikart nebe. nebuna taip :} Taigi 5tukininkai gave 80procentu man atrodo itartinai. manau, kad labai realu, jog buvo sumaisyti kodai, pati neesu patenkinta savo rezultatu, sutinku, akd as toki galejau gauti, bet tokiu atveju, manau, bendras mokyklos lygis turejo kristi. o viskas tiesiog yra apsiverte aukstyn kojomis. Siaip ar taip, salyje yra totali nesamone: arba egzaminu centre, arba mokyklose, nes vienu is galimu atveju, tiek mokytojai gali buti neverti pedagogo vardo uz nenormalius destymus ir subjektyvuma, tiek Nec'as gali pasirodyti nepatikimas. Siaip ar taip manau sitas reikalas uzsites.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 17:47:53 | Nuoroda
Tie rezultatai apgaulingi. Tik nežinau, kas čia kaltas vertintojai, švietimo sistema ar pan.. http://www.peticija.lt/visos/1542
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 17:51:10 | Nuoroda
Gyvate, numesk linka i ta straipsni jei nesunku.dekui
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 17:54:24 | Nuoroda
Na ir prajuokinai,nepoete,taip, paduodant prasyma stoti atestato nereikia, o kaip veliau apskaiciuos konkursini bala, o kad apeliaciju perziura veluos tai ir as puikiai girdejau zurnalisto pasisakyma, taigi, jeigu cia teiybe ir ne klaida, tai i atestata rasys pirminius rezus arba perlaikyto mokyklinio, juk argi neaisku, kad taip norima atsijoti kuo daugiau studentu su vyriausybes ir prezidento palaiminimu, argi neteko girdet , kad lietuvoj labai perdaug studentu. O padare tai su lietuviu vbe pagalba, nes juk patys zinom, ka visur reiskia aukstas vbe procentas, tai va tokia''geranoriska '' politika busimu studentu atzvilgiu
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 17:57:11 | Nuoroda
atestatą reikės nešti einant antrą kartą. mum atestatų įtekimas bene 16 d. duodant prašymus dėl stojimų atestato nereikia.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 18:01:09 | Nuoroda
del tos istraukos is delfio tj ten is komentaru
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 18:09:27 | Nuoroda
as jau nustebau..o cia pasirodo raso tokie patys itakingi, kaip ir mes.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 18:13:41 | Nuoroda
taip is komentaru
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 19:25:38 | Nuoroda
tj nx is komentaru ydejai ?pz ma jau sirdis virptelejo akimirka
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-27 20:27:17 | Nuoroda
Po egzaminu viesai paskelbsiu,viska, ka zinau apie Egzaminu centro darba.Mes nezinome,"Kad dar daug sunu pakasta"-labai norimasi suzlugdyti sia abiturientu laida!!!!!!! Cia ir svietimo ministerija, ir vyriausybe nagus yra prikisusi,antraip egzaminu centras nedristu tokias "gudrybes"daryti....... 1.pirmuosius darbus taisant tikrintojams buvo sakoma :uzskaityti (NNN) klaidas,uz dienos-oj,tu klaidu nebeuzskaitykime, nes ir taip puse abiturientu gali neislaikyti egzamino.Dar uz dienos-nebeuzskatykime ir tu klaidu...Pirmieji darbai taip ir liko"stipriai sutraiskyti" tikrintoju... 2.Visiskai nekvalifikuoti tikrintojai 3.Visiskai neaisku,ar musu salyje yra kokios nors kontroliuojancios institucijos? ( nepasitenkinusiuju abiturientu debatai vyksta antra para,o niekas nesiima ju ginti).Strazburas tikrai neatvaziuos!!!! 4........ 5........... Tai Viesai paskelbsiu (labai daug informacijos) del sekancios abiturientu laidos(esu tuo suinteresuota),kad nebutu tokiu nesamoniu sudarinejant uzduotis bei ivertinant abiturientu zinias.Nepagailesiu nuvykti ir i Briuseli, kad apsviesciau apie musu Svietimo ministerijos darba Lietuvos ateities labui
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-28 22:26:45 | Nuoroda
niu..niu..kokios zinios..kokios zinios..? skelbti prasom..egzai gi baiges... kazkas idomaus...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-28 22:34:05 | Nuoroda
NEC + ŠMM =MAFIJA. KUR MUS NUVES TOKIA ŠVIETIMO SISTEMA??? iŠ ŽURNALO "VEIDAS": "Mus pasiekė žinios, kad visa šiųmetė Vilniaus licėjaus laida išvažiuoja studijuoti į užsienį, nes, jų nuomone, Lietuvos universitetuose jiems nebėra ką veikti. Suformuotas požiūris, kad Lietuvos universitetuose studijų kokybė per žema", – pradeda pokalbį Vytauto Didžiojo universiteto rektorius profesorius Zigmas Lydeka. Dar maždaug trečdalis, o gal ir pusė visų kitos gabiųjų mokyklos – Kauno technologijos universiteto gimnazijos gimnazistų irgi rinksis studijas užsienio, o ne Lietuvos universitetuose. Žinios apie Lietuvą paliekančius gabiausius gimnazistus pasiekė ir Vilniaus Gedimino technikos universiteto rektoriaus Romualdo Ginevičiaus, Vilniaus universiteto rektoriaus Benedikto Juodkos, Kauno technologijos universiteto rektoriaus Raimundo Šiaučiūno ausis. "Tai katastrofa", – neslepia Saulius Jurkevičius, geriausios Lietuvos mokyklos – Vilniaus licėjaus direktorius. AŠ DAR PRIDURČIAU: EMIGRACIJĄ SKATINA NE TIK BLOGI UNIVERSITETAI, BET ATIMTAS JAUNŲ ŽMONIŲ TIKĖJIMAS BET KOKIU TEISINGUMU IR GERANORIŠKUMU. MES NEREIKALINGI SAVO ŠALIAI, JAI REIKALINGA TIK BUKA BEDVASĖ TYLINTI DARBO JĖGA.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-28 22:34:37 | Nuoroda
Kiek pastaruoju metu teko lankytis valstybinese istaigose ir matyti ju darba...baisu. Svelniai tariant jis apgailetinas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 01:37:01 | Nuoroda
krc dziaukites del sawo tu rezultatu grybautojai ( turiu omenyje nesimokiusiuosius ) , necas siemet sudalyvavo jusu naudai. graudu. ir kazkaip keista kad viskas aukstyn kojom..zodziu suda galejau parasyt ir atsiputes sedet komiksai b***, po tokiu dalyku pasidaro geda, kad gyvenam su tokia svietimo sistema. jei norit traukt is gilaus liuno nesimokanciuosius- traukit, bet n***** skandint gabiuosius? absurdas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 12:36:40 | Nuoroda
o klausykit perlaikymui lietuviu egzo reikia eit prasyma rasyt ar ne?:)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 13:03:33 | Nuoroda
na tarkim as gavau tiek kiek buvau verta, per bandomaji lygiai tiek pat gavau, beje mano pastangos islaikyti ivertintos. o del tu kitu, kurie mano kad yra verti daugiau, tai zinokit, kad tai ne pasaulio pabaiga, tai tik mazitis nesklandumas zengiant i ziauru pasauli.. laikykites,kovokit.. taciau nepadarykit taip, kad tektu viska perlaikynet, man streso jau uzteko ilgam. beto ir mokslas taps mokomas, tad ir konkursu nebeliks, rezultatas neteks prasmes..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 13:15:25 | Nuoroda
beje, kaip pavyzdi galiu pateikti savo klasioka. jo labai nemego mokytoja, jis kvailiodavo, nieko nedarydavo ir taip per visas pamokas, bet ka LT 71, MAT 86 FiZ 74! ir ka. o is visu vos 4 isvede.. taigi. o tie mokytoju numyletiniai gavo po 40, kurie interp maziausiai 9 gaudavo, mokytoja juos keldavo auksciau visko, taciau is tiesu mes zinojom kaip bus..pati esu susidurus su neteisybe, mokytoja man visad mazindavo pazymi, nes neva daug lakstydavau sakydavo kad man tai atsilieps, nors lakstydavau todel kad turiu daug pareigu visur, man patinka veikla, na ir ka, gavau tikrai daug, nes visad mokiausi, mokejau viska suderinti..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 13:29:14 | Nuoroda
vakar dar karta per zinias pranese,kad kurie padave apeliacijas nespes i pirma stojima
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-29 13:37:15 | Nuoroda
kas del mano rezultatu, tai as gavau 3 procentais maziau nei bandomojo, tai siaip manau nrm, metiniam 10, egzo 96, gerai bet buvo klasej toks vaikinukas, kuris 7 turejo, o neislaike katastrofa,neitiketina pagalvojau...tai jis apeliacija rase, gal pasiseks...o siaip as interpretacija rasiau, ne ta samprotaujamojo tipo rasini, juk mokytojai dar nera pakankamai patyre taisyt tuos rasinius,kaip vertint,jei tema zmogus suvokia kitaip...kas kaip supranta, tas taip ir reiskia savo mintis, manau daug kas zlugo del to kad rase ta rasini apie tolerancija berods,,bet kad tiek daug zmoniu butu nusisnekejusiu tai sunku patiket..
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą