apklausele:) laukiu tavo atsakymo:)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-07-30 07:44:55 | Nuoroda
ką manot apie šiandienine šalies valdymo sistemą? kaip vertinate valdininkus ar domitės tuo? kokios jums aktualiausios temos susijusios su politika? darau tyrimą, būtų malonu išgirsti jūsų nuomone šiais klausimais:) iš anksto dėkoju:)
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-30 12:06:59 | Nuoroda
Nesidomiu politika, bet suprantu kad ten cirkas. Balsuosiu uz Valinkso partija
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-30 14:32:29 | Nuoroda
as irgi uz valinska balsuosiu.blogiau juk jau nebebus
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-30 14:40:42 | Nuoroda
as ir tospacios nuomones,kad blogiau turbut ir nebegali but...visi suka dielas visokias tam sejme...asmeniskaj dabartiniu musu sejmu visikaj nepasitikiu,nemanau,kad jie kazka gero gali padaryti...na nebent savo naudaj...man idomi politika,ja domiuosi kiek galimybės lejdzia tajpogi zadu balsuoti už Valinsko partija,nes kitos isejties nematau
Žinutė parašyta: 2008-07-30 17:32:31 | Nuoroda
nesamoniu muziejus,o ne valdymo sistema priima viena pataisa, o po to, tos pataisos dar viena pataisa, o tos dar viena ir taip begalo...nepavydziu tiems, kas mokosi jas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-31 02:39:26 | Nuoroda
Greiciausiai nuejes i rinkimus sugadinsiu lapeli. Pilietine pareiga atliksiu - ateisiu i rinkimus. Prie nusipelnusiu partij uar pavardziu nupaisysiu kujus ir pjautuvus. O jei pavyks - nakti su chebra isklijuosim atsisaukimus pries rinkimus, kurie paskatintu zmones dar gerai permastyti, uz ka balsuoja. Jokios agitacijos, tik prabilimas i mases sazine.
Žinutė parašyta: 2008-07-31 12:40:49 | Nuoroda
Apie šiandienos politiką nėra ir ką kalbėti. Kai mokytojams reikia atlyginimus didinti, tai nėra pinigų, bet seimūnams naujus butus statyti, tai pinigų visada atsiras. Kai reikia padaryti mokslą nemokamą, tai nėra pinigų, bet kai seimo nariams reikia naujų mašinų į darbą važinėt, tai pinigų biudžete iškart atsiras. O kai žmonės, kurie atstovauja visai lietuvių tautai važinėja girti, geria darbo vietoje? Kas tada? Valdžią reikia keisti iš pagrindų. O kas dabar vyksta? MAXIMA valdo Lietuvą. Kas toliau Politika labai domiuosi, bet kaskart vis sunkiau žiūrėti žinias, nes man nervai nebelaiko, matant, tos apsivogusius snukius ekrane. Žmonės skęsta skurde, kainos kyla kaip ant mielių, apie benziną ir ką kalbėti nėra. Jie negali sau net vitaminų nusipirkti, nes kiekvieną centą skaičiuoja. O tuo tarpu Kirkilas pasiima mėnesį atostogų, kai tokia situacija šalyje. Anksčiau, esant gerai situacijai, premjeras atostogaudavo dvi savaites. O šitas... Matosi kaip jam rūpi valstybė Nežinau, ką jūs toj Valinsko partijoj matot... Juk net neaišku, kokių ideologinių pažiūrių yra jo partija. Nors pagal viską sprendžiant, ji labiau linksta į liberalias idėjas. Tai ką, norit, kad žmonės ir toliau skurstų? Juk sotus alkano neužjaučia, o mokytojams, pasak Kirkilo, pabadauti sveika. Šai jums pavyzdys, kaip turčiai žiūri į vargšus. Prieš balsuojant už Valinską pasidomėkit jo biografija. Tada gal praeis noras už jį balsuot. Ir apskritai, ar žinot, kokius žmones jis kelia į Seimą? Vienas iš jų - buvęs kalinys. Šaunu ar ne? Tai suleiskim tokius į Seimą. Aš asmeniškai balsuosiu už Frontą, nes tai vienintelė partija Lietuvoje, kuriai rūpi darbo žmonės, kuri tikrai nori šalyje sumažinti skurdą. Ji atitinka mano ideologines pažiūras. Ir manau, kad pats metas ateiti jauniems žmonės į Seimą, o ne seniams.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-31 14:49:45 | Nuoroda
as balsuosiu uz liberalu ir centro sajunga, mane domina tai, kad pagaliau butu pamirsti bomzai, pensininkai ir girtuoklej su savo pasalpom ir paramom ir didinimais ju, o butu prisiminti normalus dirbantys zmones kurie turi visus tuos asilus islaikyt. ir nesuvokiu kokiu mulkiu reik but kad balsuot uz fronta, cia vos ne baisiau uz paksa.
Žinutė parašyta: 2008-07-31 21:47:43 | Nuoroda
Ar tu žinai, kad ir dirbantys žmonės nesimaudo tūkstančiuose, o ką jau kalbėt apie milijonus. Kiek žmonių dirba už minimalų atlyginimą? O mokytojų darbas yra sunkus, o gauna skatikus. Aš nekalbu apie bomžus, aš kalbu apie darbo žmones, kurie vos gali sudurti galą su galu, nors ir dirba per du darbus. O tie, kurie turi daugiau nei du ar tris vaikus. Juos išlaikyti juk reikia. Jiems taip pat reikia kažkokių pramogų, knygų ir t.t. Socialistai tokiems padeda, o liberalai nesikiša į tokius reikalus, nes, pasak jų, kiekvienas pats turi užsitikrinti sau gerovę. O kaip ją užsitikrinti, jei kainos kyla nevaldomai, o atlyginimai nedidėja?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-01 09:35:48 | Nuoroda
dirbt, ka daryt, maudosi tukstanciuose, milijonuose..ar tau gaila? kalbi kaip kaimo bobute, retas gime besimaudantys piniguose, mokiniesi, gauni issilavinima, dirbi ir kuriesi ateiti, jei zmogus sugeba tik griovius kast tai aisku kad jam sunku bus sudurt gala su galu ypac kai puse atlyginimo prageria. seimas su trimis vaikais ir pan, be abejo, reikia remti, niekad nesakiau kitaip. o kainos kyla visam pasauli, tavo paleckis atejes kainu nesustabdys, cia dar viena kaimieciu (kai sakau kamieciai, turiu kaimietiska mentaliteta, ne kaimo zmones) svajone, galvojo paksas ives tvarka, tai aptvarke gerai cia genys, dabar dar vieno idioto nori. man protas neisveza.
Žinutė parašyta: 2008-08-01 18:52:29 | Nuoroda
Tai ką aš tau ir sakau, kad dirba žmonės. Bet pažiūrėk, kokio dydžio algos? Iš kur jiems tų pinigų gaut? Išmelžt iš karvės? Tie kas valdžioj sėdi, retas kuris sau tuos milijonus sąžiningai susikrovė. Būtų negaila, jei nuo to nebūtų nukentėję paprasti gyventojai. O vagims, tai tikrai gaila. Kitas aspektas, tai tas, kad tu man geriau pasakyk, kiek žmonių prie SSRS galėjo gauti gerą išsilavinimą? Be abejo, nužudyk disidentą, tai bus gerai. Galėsi į partinę mokyklą įstot( kaip Kirkilas) ir t.t. Ir šiaip, kad atlyginimai maži, tai turėtum tą pripažint. Pinigų vertė mažėja, kai pagrindiniai maisto produktai šitaip brangsta. Ir vėl tu apie tą gėrimą... Ne visi žmonės geria. O jei kai kurie ir geria, tai tau vertėtų pasidomėt, dėl ko taip yra... O ne smerkt iškart. Toliau... Pirmiausia, tai Paleckis nėra mano ;D Antra, tai jis gal ir nesustabdys kainų, bet stengsis, kad didėtų žmonėms atlyginimas, o moksleiviai turėtų teisę mokytis nemokamai, nepriklausant nuo pažymių. Nes kuo toliau, tuo labiau mokslas bus prieinamas tik tiems, kurie turės pinigo daug. Kol galų gale išvažiuos protingi žmonės į užsienį mokytis, kur mokslas nemokamas. Tai ne taip, kaip Lietuvoj. O kas liečia Paksą, tai žmogus tikrai turėjo gerų ketinimų ir buvo pradėjęs esmines reformas, kurios buvo nenaudingos kitiems(kitoms partijoms), todėl jam ir surengė apkaltą. Tas pats ir su Muntianu buvo. Kai jau nereikėjo, kad jis būtų Seimo Pirmininku, tai surežisavo tą kyšį ir išgrūdo lauk. Vienu žodžiu, apie tai reiktų labai ir labai daug kalbėti.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-02 21:21:03 | Nuoroda
O kas liečia Paksą, tai žmogus tikrai turėjo gerų ketinimų ir buvo pradėjęs esmines reformas, kurios buvo nenaudingos kitiems(kitoms partijoms), todėl jam ir surengė apkaltą. neturiu as ka pasakyt kai zmogus tokias durnystes sneka, as nebematau prasmes kazka irodinet :]
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-03 12:00:38 | Nuoroda
Dabartinė valdžia sux - paxas, zuokas, brazas ir visi kiti - sumauti parsidavę kyšininkai... Reiktų visus juos lauk senai pirdolint iš to seimo. Apskritai turėtų būt šaukiamasis seimas, kaip prie Smetonos ir Stulginskio laikų, nes vistiek jie ten nieko gero nepriima.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-03 15:30:08 | Nuoroda
Xamas, nė vieno iš tavo išvardintų politikų nėra seime. O kas ten sakė, kad Paksas gerų ketinimų turėjo, tai tegu eina prasiplauna smegenis. Per tokius "rinkėjus" ir tampa merais visokie Imbrasai. (suprantu, kad netiesiogiai išrenka, bet whatever).
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-03 17:03:04 | Nuoroda
visi politikai daunai ir nera cia ka diskutuoti
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-03 18:43:41 | Nuoroda
netgi_as tu nevisai teisus del to kad visiem dirbantiem algos mazos. ce taip sakant galioja posakis "nesisuksi- negyvensi". pvz gali buti ir tas pats Uspaskich su savo svarsciko diplomu susikroves didziuli turta. ir nereikia pasakot kad jis nesaziningai susikrove. kas is to kad nesasiziningai, bet jeigu nieks nepagavo tj vadinas savo darba ismane. visose srityse yra profesionalu kurie is savo darbo gali pasidaryt sau gera gyvenima. tie patys vagys mano nuomone visdelto verti nors trupucio pagarbos uz savo sugebejimus (isskyrus tie kuriuos pagauna).
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-04 17:50:11 | Nuoroda
Tai_Ne_Nx - kaip supratau tokie dalykai kaip morale Tau neegzistuoja:) gerbt vagis.. nu joo, pasakei tu cia.. gerbti tuos, kurie pazeidineja kitos asmens laisves.. juokingiau ir but negali
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-04 18:33:20 | Nuoroda
ne vagis o ju profesionaluma kiekvienas savo srities specialistas yra vertas pagarbos
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-04 19:20:36 | Nuoroda
Na aš gerai pamenu, kad ''darbietis'' Padaiga, eks-ministras, pakėlė medikams algas, ir gan gerai pakėlė - nuo ~900 iki 2500 Lt. Čia tiek mūsų rajoniniams medikams Mane tai konservatoriai už*isa su tuo savo ''pavojum iš rytų'', patys Mažeikių Naftą už litą pardavė, ir dar iki šiol aiškina kažką... Prezidentas buvęs vokiečių kolaborantas, o dabar JAV. Kirkilas iš viso veidmainis. Ten virš 90% idiotų. Va kaip Ignaliną uždarys, infliacija padidės, tai, skaitykim, gyvenimas neteks prasmės...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-04 21:57:46 | Nuoroda
Neeisiu is vis i tuos rinkimus, a kokio velnio tureciu eiti, valdzia gryba pjauna ir toliu pjaus, o kad kazkoks balsas gali nulemti, kas giliau srebs is valdzios lovio man dzin, mokinsiuos kalbas, sunkiai mokysiuos,kad issilaikyciu, o tada spresiu kur kurti savo ateity
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą