Archyvistika vs Bibliotekininkyste ir informacija VU KF
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-09 12:28:17 | Nuoroda

Domina studijos, susijusios su dokumentu tvarkyba ir vadyba, projektui vadyba. Peržiurejau Archyvistikos studiju programa. Pasirode idomu -  daug infiormacijos vadybos ir tvarkybos dalyku, net trys praktikos. Kaip manot, ar verta  stoti, kokios perspektyvos?

Žinutė parašyta: 2009-07-09 19:59:11 | Nuoroda

Siekdamas teikti operatyvesnę informaciją stojantiesiems ir studentams Komunikacijos fakultetas atidarė sąskaitą „Skype“ pokalbių programoje. Nuo šiol visi besidomintys Komunikacijos fakulteto studijomis ir studijuojantys užklausas gali siųsti „Skype“ adresu komunikacijos.fakultetas.

Informacija per „Skype“ teikiama darbo dienomis nuo 8 iki 17 val. Esant galimybei, informacija teikiama ir vakarais tarp 19-22 val. (pasitikrinkite, ar www.kf.vu.lt tinklapyje ties "Skype" nuoroda yra zalia).

Norint pateikti klausimą „Skype“ programa, VU Komunikacijos fakulteto puslapyje reikia susirasti „Skype“ nuorodą (dešinėje pusėje)“ ir tada jungtis.

Iki šiol studentai klausimus užduoti galėjo tiesiogiai kreipdamiesi į darbuotoją arba parašę laišką elektroniniu paštu. Nors pastarasis variantas pasižymėjo tikslumu ir konkretumu, tačiau dėl didelio laiškų darbuotojai negalėdavo iškart atsakyti į pateiktus klausimus, informaciją dažnai tekdavo tikslinti.

Žinutė parašyta: 2009-10-27 22:06:37 | Nuoroda

Sveiki,

aš pati studijuoju  archyvistiką 3k. ir esu visai patenkinta, tikiuosi ir jūs nenusivilsit šia programa ;) beje,  jau yra sukurtas ir neformalus puslapis apie šią specialybę archyvistika.webs.com/ Tad maloniai kviečiu dalyvauti diskusijojse ir tiesiog pažvelgt į specialybę iš mūsų, archyvistų pusės ;)

 

Žinutė parašyta: 2011-07-02 11:18:38 | Nuoroda

Gal kas žinot ar iš šios specialybės įmanoma pereiti į leidybą po pirmo semestro? 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą