VU mokslinė stovykla mokiniams
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-03-14 17:09:55 | Nuoroda

Sveiki!

Nori nenori kiekvieną pavasarį prieš egzaminus ateina susimąstymo metas - ką aš noriu veikti, kokią specialybę rinktis po mokyklos, rinktis Lietuvą ar užsienį ir diiidelis daugtaškis (...) Turbūt nesmagu ir tiems, kurie įstoję į išsvajotąją specialybę supranta, kad tikėjosi kažko kito. Kas geriau jei ne patys studentai, kurie jau verda šitoj košėj galėtų geriausiai papasakoti, kas vyksta universitete ir parodyti, kaip tai vyksta?

VU mokslinės draugijos organizuoja stovyklą SMMS 2011 - Studentai moksleiviams, moksleiviai studentams (www.smms.lt). Tai ne tik paskaitų ciklas bei įdomūs praktiniai užsiėmimai, bet ir socializacijų vakarai su studentais ir moksleiviais bendraminčiais iš visos Lietuvos ir daug naujų pažinčių.

Kur tave labiausiai traukia? Į komunikacijos fakultetą? Psichologiją? O gal fiziką, chemiją ar mediciną? Pasirink vieną iš šitų specialybių, atsiųsk atrankines užduotis iki kovo 20 d. (http://www.smms.lt/smms-2011/atrankines-uzduotys-ir-registracija)

O jei šiaip kokie klausimai, rašyk čia, man į privatą arba savo mokslinės draugijos emailą ;)

Ir nepriimkit kaip begėdiškos reklamos. Juk pats renginys orientuotas į būsimus studentus siekiant jiems kiek pagelbėti. Beje, kaip manot, ar naudinga tokia stovykla? 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą