VU Informotologija- VGTUKūrybinės industrijos
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-05-07 20:22:57 | Nuoroda

Sveiki, 

ilgai, ilgai masciau ir is dideles studiju programu pasiulos issirinkau  dvi i kurias bandysiu stoti. Man nuomone jos gan panasios,  taciau noreciau paklausti jusu nuomone apie jas. Pliusus, minusus, ar sunku mokytis, ar idomus mokomi dalykai.Taip pat  nors stojant nereikia matemikos, taciau studijuojant reikia mokytisnemazai su matematika susijusiu dalyku. Ar imanoma istempti zmogui nemokianciam matematikos?;] Ir pagaliau kuri jusu nuomone geresne 

Žinutė parašyta: 2011-05-08 18:39:35 | Nuoroda

Ne daug žinau apie šias studijas, draugės ketina čia stot, bet kiek susivokiu, tai gan skirtingos specialybės čia. Plius reikia laaabai aukštų balų.

  • Istorija / VBE 99
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 99
  • Matematika / VBE 88
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 98
Žinutė parašyta: 2011-05-08 22:00:41 | Nuoroda

Na man keista, kad tu sakai, jog informologija ir kūrybinės industrijos yra labai panašios, kai kur kas panašesnės yra informologija ir verslo informacijos vadyba VU. Du metus netgi tą patį mokomės, tik nuo trečių truputį keičiasi viskas. Dėl balų aukštumo, tai nežinau, aišku, čia priklauso nuo žmogaus, kas jam yra aukšti ir kas žemi balai, bet kad VGTU Kūrybinių industrijų balas virš 19 ir kad viską apie 90 laikyt reikia, tai faktas. Kam aukšti, o kam žemi... Informologijos, beje, irgi manyčiau tikrai aukštokas -  virš 18 rašo VU, tai ne kiekvienam vėlgi. VIV truputį aukštesnis, bet šiaip viskas labai panašu. O pačios studijos, tai dėl KI, nemanau, kad kas gali daug pasakyt, jos visai naujos, dar formuojasi ir mokosi jie iš mūsų, VU,  literatūros berods ar bent jau iš to paties, iš ko mūsų studijų programose buvo mokomasi nuo seno.

Žinutė parašyta: 2011-05-23 08:02:33 | Nuoroda

 priviet, apie informologija as tau tiek galiu pasakyt:

jeigu nori bybi voliot ateinancius keturis metus - pats geriausias pasirinkimas :D neduok dieve tik i mokama nestok, ner ten uz ka moket :D del matiekos - tai turejom pirmam kurse aukshtaja matematika, kur nusirashem ramiais veidais viska - destytojas nedurnas, supranta kad ne matematikai sustojo - atlaidziai ziurejo :) antram va kurse, statistika yra, tai pisa gerai per nervus, bet gal kaipnors paimsiu :D jeigu idomi nuomone ar imanoma susirast su tokia specialybe darba - be parkiu, bet koki, suktis tik reikia :) galbut idomu kas per zmones stoja. tai ka as galiu pasakyt: buvau kuratorius informogolu pernai. tai ziauriai axujieni zmones sustojo, bent jau pernai, diziavausi savo fuxais :)

del kurybiniu industriju tai zhinai kaip yra, galiu papasakot: studiju programa sukure,musu, komunikacijos fakulteto darbuotojai, tik labai ilgai tarmozino, kad ivestu i apyvarta. tai viena ish programos iniciatoriu nuejo i vgtu su visa programa. ish esmes, ta pati xujnia kas ir pas mus, tik gal vgtu tolko tiek pat mazhai, o mokytis daugiau reikia :) 

nu apibendrinant, pagalvok gerai ar nori i kurybines industrijas :) galu gale vien VU vardas ka reishkia, tai ne vgtu supistas technikumas :)

nu as cia tau taip konkreciai sudesciau, gal neishgasdinau savo keiksmazodziu milionu :) geros dienos, sekmes egzuose :)

p.s.: ai del konkursinio balo, tai informologijos pakilo pernai nuo uzpernai ant kokiu 4 deshimtuju, tai gavos beveik 19. o verslo informacijos vadybos pakrito panashiai per tiek, tai su ~18,3 paskutinis lygtai istojo. zhodziu jeigu laikysi konkursini apie 18,5 tai turetum istot :) o kurybines velgi, padaryta didele reklama, stoja ten durneliukai kaip pakviashe ir gaunas uzkeltas labai. 

  • Istorija / VBE 81
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 58
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 62
Žinutė parašyta: 2011-05-23 13:09:29 | Nuoroda

 Kažkaip jaučiu, kad čia Strazdas parašė ;D Šiaip tiesa viskas, bet informologų balas tiek nekilo ;D

Žinutė parašyta: 2011-05-25 21:45:46 | Nuoroda

 Baigiant pirmą informologijos kursą galiu pasakyt - mūsų dienos kaip šventė:)  

Vienas draugas KI studijuojda, ten yra jau ką paveikt. Esmė tame, kad jie kaip ir daugiau mokosi apie visus kūriybinius procesu, estetiką etc,aišku, yra ir vadybos, o mes orientuojamės į informacijos valdymą organizacijose. Nežinau, ar čia labai jau panašu :)

  • Istorija / VBE 84
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 80
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 92
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą