Skuba nuomotis....ar verta?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-14 19:27:23 | Nuoroda
Kaip manot,gal verta butu pirma menesi ieskoti kur prisiglausti trumpam,o pradejus studijas ir susipazinus ieskoti busto su naujais draugais kartu?Atsiliepkite studentai,isgyvene visa sita skubejima,surmuli.ar nebuna nusivylimu skubiai issinuomojus buta su niekad nematytais zmonemis?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-14 20:05:46 | Nuoroda
O kas belieka? man ta pati situacija, ieškausi buto, o kartu ir bendranuomininkės, šiek tiek baugu, kad papuls visiškai kitokio tipo žmogus negu tu tikiesi, bet.... juk nėra kitos išeities, ypač, kai pajamos ribotos, o mokslo metai ant nosies...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-14 20:07:08 | Nuoroda
ne zinok neverta. tu galvok su galva ne su uzpakaliu, tarkim gyveni klaipedoje o istojei i VU, bendrabucio negavai, tai kur zadi pora menesiu gyventi, kol nukris kainos? stotyje, miske? Jei negali vienas nuomotis ir islaikyti buto, tai ir ieskai bendranuomininku.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-14 20:07:24 | Nuoroda
kai pagyveni vilniui tai pamatai kaip yra is tikruju svarbiausia vaidmeni atlieka pazintys per jas gali susirasti is ties gera buta uz prieinama kaina.va pagyventum vilniui pamatytum pvz mano draugas studina vgtu turi naniet daug pazinciu tai per draugeli (kuris turtingo verslininko sunus) o tas verslininkas karoce kazkada buvo prisipirkes papigiai kai kainos buvo zemos dachuja namu ir butu bei zemiu vilniui kaune klaipedoj palangoj ir kitose miestuose ir dabar vien isnuomos jam apie 100000 i menesi iseina tai tas jo draugelis pakalbejo su tevu ir susitare papigiai isnuomuoti buta tai uz simbolinius 300lt isnuomavo 3 kambariu buta visai salia sauletekio galima sakyti po 100 lt uz kambari tai gyvena sesiese po du kiekvienam kambari tai paskaiciuokit tik po 50lt men +komunaliniai visai nedaug ir geriau iseina ne kokiam barake
Žinutė parašyta: 2008-08-14 21:04:38 | Nuoroda
Tame Vilniuje nelyja is tu pazistamu pigus butai ir panasiai. Nerasit jus buto trumpalaikei nuomai. O jei nuomosites ilgam, tai ir kiti nuomosis ilgam ir gausis, kad nei jus nei jusu nauji draugai negales kartu nuomotis. Aisku rasti pigu buta imanoma, bet paieskos trunka tikrai ne kelias savaites. O ir tie nauji draugai gali buti vienokie universitete, o kitokie namie, tad manau negaiskite laiko tokioms kvailoms mintims ir skubekit kooperuotis ir ieskotis butu, nes baraku visvien negausite. Barakus gauna tik labai maza dalis studentu.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-14 21:10:11 | Nuoroda
Apie butus uz 300 Lt. nereiketu pasakot, nes cia jei ir egzistuoja dalykas tai cia isimtinis atvejis, nereiketu apie tai apskritai rasyt zmogus klausia patarimo, o ne klaidingos informacijos. Manbo nuomone reikia ieskot, nelaukt kol kas paskambins ir pasiulys.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-14 22:19:29 | Nuoroda
to benzas-po du kambary gyventi gal ir neblogai,bet,manau tie,kas eina i buta vistiek stengiasi susikurti siek platesne erdve,kad ne tik guleti,bet dar ir sedeti ir eileje prie WC val.laukti netektu.cia gal sitas variantas tinka tiek,kurie atvaziuoja studentauti,o ne mokytis,kuriems norisi laisves nuo tevu,kompaniju.Gal pasirodysiu kvaila,bet neisivaizduoju mokymosi ir ruosimosi studijoms tankiai apgyvendintame bute.Juk tai nuolatinis erzelis....
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-14 22:28:49 | Nuoroda
to nihilo-zinai,tas skubejimas kooperuotis su niekada nematytais zmonemis yra didele rizika.Tokia pat rizika kaip prie to pacio darpasirasyti metams sutarti su buto savininku.Tai ipareigos gyventi,net jei zmoniu pomegiai,charakteriai nesutiks.Vadinasi sumokejes didelius pinigus zmogus metus bus tiesiog priverstas gyventi taip,ka pasirinko per skubejima. Pati ieskojau buto Vln, bet issigandau tu nuomojamu keliu kambariu bute su seimininke arba,kai gyvena dirbantys,porele ir dar nuomoja studentams.O jei dar uz toki plota imama solidi suma,sudaroma nuomos sutartis ir tas studentas gal metus laiko bus priverstas matyti neissiblaivancius kaimynu draugelius ar neplautus indus kriaukleje. Tai is tiesu didele rizika.Ne del to,kad buciau kazkokia fyfa,o del to,kad noriu saugiai ir ramiai isikurti ir ne menesiui.Todel ir manau,kad rugseji dar rasiu kurso draugu kam pajusiu simpatija ar man pajus ir noresis gyventi drauge. Cia tik mano nuomone,ji nuo Jusu nuomoniu gali kardinaliai skirtis..
Žinutė parašyta: 2008-08-15 20:41:56 | Nuoroda
To guosta. Na ka as galiu pasakyti matyt jums geriau zinoti. Siaip labai retai kas praso sutarti metams pasirasyti, dazniausiai uztenka moketi menesi i prieki. O kur zadate rugseji gyventi jei ne paslaptis? Butai ir rugseji is niekur neatsiranda buna tik isrankos. O del svetimu zmoniu, tai jau dabar gali susirast savo busimus kursiokus ir pasiklausinet kas su kuo gyvens. Realiai tai reiketu pagalvot ir apie gyvenima su svetimais. Tereikia susitikt ir kartu ieskotis buto. P.S. gyvenu nebe pirmus metus Vilniuje
Žinutė parašyta: 2008-08-15 20:47:05 | Nuoroda
Dar del gyvenimo dviese viename kambary. Dazniausiai studentai ir gyvena po du viename kambary, nebet teveliai turi labai daug pinigu ir gali moketi kazkur 500-600 uz kambari kuriame gyventum tu viena. Barake irgi gyvena po 2-3 zmones kambary. O del to triuksmo ir panasiai zinok visada galima viska suderinti ir triuksma ir mokymasi. Mano vidurkis siu mokslo metu gale 9,9, tai nemanau, kad man pakenke gyvenimas dviese viename kambary.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-15 21:16:29 | Nuoroda
to nihilo: Aciu,kad atsakei.As buta nuomotis jau turiu,kol kas tvarkysiuos jame pati,o mokslo metu pradzioje gal rasiu simpatiska drauge ar pora draugiu ,kuriuos nores gyventi kartu.Kazkaip norisi matyti zmogu,sitaip aklai rinktis draugus nuomai man nelabai patikima.Visgi laikas po paskaitu bus ir namuose,norisi,kad ten butu gera ir linksma gyventi,bei saugu.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą