Vartotojas | Pasisakymas |
---|---|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
17:08:08
| Nuoroda
Smagu butu gyventi kartu su VDU studentu, dar labiau su tos pacios specialiybes..tai gal yra ieskanciu bendranuopininku, pvz nuomuotis ar 1k ar 2k buta, Mane domintu arciau PMDF , gal turim politologu ieskanciu taip pat kambarioku (ne bendrabutyje)...o seip kazkas is tu rajonu ( Vilijampole, Savanoriu pr. Dainiai,Naujamiestis ir Zaliakalnis berods).
P.s. Jei turi kokiu pasiulymu tai iekokite ir jus bendranuominku |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-23
17:28:51
| Nuoroda
As irgi studijuosiu VDU teise, tai noreciau nuomotis 2 kambariu buta keturiese, nes taip ziurejau taip pigiausiai gaunasi Taiva melieji kreipkites i mane Siaip noreciau nuomotis su panom ir irgi studijuojanciu VDU. Siaip kaip ne kauniete, tai tuose rajonose nlb susigaudau. ;D Kur nors arciau . |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
00:04:41
| Nuoroda
as irgi vdu studijuosiu,ir nelb man su tais rajonais,butu neblogai arciau vdu:)
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
00:14:44
| Nuoroda
O kas jaunaji teisininka ir jaunaja istorike is VDU priglaustu? ;] |
|
|
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
00:32:46
| Nuoroda
nu jei geri labai busit ir skaniai valgyt darot ir padorus esat ir siaip jeigu faini tai susitarsim |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
09:19:39
| Nuoroda
BC ŽALGIRIS rašė:
O kas jaunaji teisininka ir jaunaja istorike is VDU priglaustu? ;] tu ji ar jis? ar cia prikolini ar rimtai ieskai ?:D |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-24
12:00:45
| Nuoroda
kyperis rašė:
Smagu butu gyventi kartu su VDU studentu, dar labiau su tos pacios specialiybes..tai gal yra ieskanciu bendranuopininku, pvz nuomuotis ar 1k ar 2k buta, Mane domintu arciau PMDF , gal turim politologu ieskanciu taip pat kambarioku (ne bendrabutyje)...o seip kazkas is tu rajonu ( Vilijampole, Savanoriu pr. Dainiai,Naujamiestis ir Zaliakalnis berods).
P.s. Jei turi kokiu pasiulymu tai iekokite ir jus bendranuominku Ei o tu tik su vaikinais ar ir merginos gali ? ;D jei ka tai gal kartu dar paieskom. ;D nes visgi kamabrioku tai reik. ;DD |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
13:08:30
| Nuoroda
O aš mąstau apie bendriką |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-25
20:06:16
| Nuoroda
seip butu geriau su vaikinu gyventi ...nieko tik nepaglvokit ;D Bet jeigu nieko nerandam metam sklatkes ir gyvenam |
|
Žinutė parašyta:
2009-07-27
10:35:31
| Nuoroda
Eiguliu raj. nuomojames 2 kambariu buta, siuo metu jame gyvena KTU studente ir VDU studente, bei VDU studentas. Ieskome kamabriokes ar kambarioko (pirmenybe teikiama merginai ) ). Jei kas rimtai susidomejo rasykit [email protected] |