Vartotojo Karolys8 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-25 20:05:32 | Nuoroda

gerai jau gerai, baigiu juokaut :D

Žinutė parašyta: 2010-08-15 18:33:46 | Nuoroda
Karo|is rašė:
Karolys8 rašė:

siaip kas neturejo  90 procentu is anglu valstybinio - krenta lauk is cia. bet manau tarp jusu tokiu nera?

 Ką tu čia nesąmones paistai? Galvoji, kad egzamino rezultatai parodo tikrąjį tavo žinojimą? tik ne šiais metais.

 

Ka tu cia nesamones paistai, ar nematai kad juokauju? Turbut gavai maziau negu tikejaisi, jei taip kalbi. Kiekvienais metais tie egzai parodo tavo zinojima, tik yra 30-40 procentu paklaida, ir sie metai niekuo neisskirtiniai.
 

Žinutė parašyta: 2011-08-09 12:11:25 | Nuoroda

Sveiki visi!

Del 5 bendrabucio, tai reiketu dziaugtis. Kainos bus, manau, geresnes negu bute. Kai nesildymo sezonas, kaina turetu but apie 200 LT su viskuo, kas nera labai mazai, bet sildymo sezonu pajausit nauda tikrai, nes kainos ziema siekia apie 250 litu, o issinuomuot buta, ir dar ziema sumoket mokescius uz tokia suma, beveik neimanoma :) O ta bendrabucio ramybe, salygine labai. Jis yra blokinis, yra ir senesniu blokiniu bendrabuciu, berods 13as, tai manau ta ramybe ten ta pati. Jei trokstat svenciu, tikrai atsiras grupioku su butais, o is patirties sakau, kad ir 5 bendrabuty tikrai galima normaliai pasvest ar bent apsilt, tik reikia apleist patalpas iki 11 valandos (kaip ir betkuriam kitam) :)

Kas liecia mokslus, o ypac fizika, kaip maciau kazkam cia aktualu, tai ismokti galima viska. Zinoma, nelaikiusiems fizikos, visad yra siek tiek sunkiau, nes dar reikia igyt ir pagrindus, kai tuo tarpu kiti gali pradet gilintis. Na, bet jei esat nusiteike pasimokyt, tai tikrai viskas imanoma. Destytojai yra geranoriski cia, todel ivertins ne tik jusu zinias, bet ir pastangas. Jei matys kad norit mokytis, stengiates, bet jums sunkiai gaunasi, tikrai lengva ranka skolos nerasys.

O siaip, sveikinu visus pasirinkus inzinerija! Sekmes :)

Žinutė parašyta: 2011-08-11 21:02:41 | Nuoroda

Vienvieciame gyventi yra labai brangu, delto, manau tikrai galima gaut vienvieti, beto studentai kiek zinau labai nesiverzia i vienviecius:) Mano draugas pernai atsisake penkto bendrabucio, nes pasiule vienvieti kambari :)

O zmoniu ten nemazai, 5 yra vienas is naujausiu bendrabuciu, ir pirmuose dviejuose aukstuose gyvena uzsenieciai, na o like lietuviams. Beto, ne visi ten vien eksportininkai, yra visko, netgi is VDU pasitaiko :)