Vartotojo bembinas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:03:17 | Nuoroda

refere, tai speju buvo reference

Žinutė parašyta: 2009-06-03 15:45:40 | Nuoroda

Na egzas tikrai buvo lengvas. Tiesiog prasti abiturientaim, todel ir sunkus jiems egzas. Man irgi sunkus egzas buvo, nes prastas abiturientas esu:DD pernyksciai ar uzpernyksciai abiturientai is tokio egzo tik pasijuoktu. Bet tikiuosi, kad visiems egzas buvo sunkus, nes kitaip kapiec.

Žinutė parašyta: 2009-06-04 18:14:57 | Nuoroda

ale is kur tokiu durnu abiturientu atsiranda, kurie net nemoka suskaiciuot egzamino max. tasku sumos. 1. max- 100tasku. 2. Tu nesurinkai 77 tasku, nes nemoki skaiciuot+ kai kur reikejo tasku suma dalint, tai gal ten ir turi 50 tasku. 3. jei bus toks pereinamasis kaip pernai, tai su puse tasku, tai yra su 50 tasku gausi 10%. 4. Tavo draugas debilas, arba tave isdurineja 5. Tu juokinga, nes tiki savo draugu 8.Jei butum protinga, tai pasiziuretum i statistika ir matytum, kas kaip pernai buvo ir su kiek islaike. 9. Speju matematikoj buvai nevykele 10. Visur kitur irgi

aciu uz demesi, gaila man tokiu zmoniu, ir tuo paciu nervinai, kai zmones nesigaudo ir dar tokius prileidzia prie egzo, mano valia i 11klase butum neperkelta. Neisizeisk, as pusiau juokaudamas cia parasiau

Žinutė parašyta: 2009-06-04 18:22:21 | Nuoroda

Kur stoti, su tokiais balais niekur nestoti. Jei cia visi tik tai tokie egzaminu ivertinimai, tai sorry. Kam laikyt tuos mokyklinius, koks tolkas is ju. Jei butum laikius matke, tai gal dar i koki vgtu mokama inzinerija prasibrautum ir tai paskutiniu numeriu, o dabar niekur su mokykliniais, nebent i kokia leva specialybe kolegijoj ir dar mokama.

Suprask, pirmiau reik zinot, kur stot, o paskui laikyt egzus, o ne atvirksciai arba bent jau laikyt valstybinius, kad paskui turetum pasirinkima. Mano patarimas, varyk metus kur nors padirbk, pagalvok, ko nori is gyvenimo, ko sieki, tada po metu persilaikyk egzus(tokius kokiu tau reikia(valstybinius)) ir ten stok.

Žinutė parašyta: 2009-06-04 18:25:15 | Nuoroda

tai, kad uzknisa. Paemiau perskaiciau kita tema, kur zmogus visus egzus islaikes mokyklinius ir klausia, kur jam stot. Nx tokius. :D

Žinutė parašyta: 2009-06-04 21:53:23 | Nuoroda

Mane tai i nevilgti varo saltiniai. Visi klausimai atsakykite remdamiesi saltiniu arba ziniomis, tai atsakau remdamasis saltiniu, atrodo lyg gerai, o kai pasiziuriu i atsakymus, tai nixuja. Arba ten visokie klausimai paaiskinkite, kai atrodo ner ka ten ir aiskint, taip yra ir viskas., vel pasiziuri i atsakymus, o ten krc taip paprastai parasyta. Bet labiausiai tai nervina klausimai, kai klausia vieno , o praso kito. Buvo ir tokiu klausimu:

Kokios priezastys leme II pas. karas. Ats. nacionalizmas, vokietijos galios propogavimas ir nesikisimas i ju reikalus, diktatura ir t.t. Sekantis klausimas paaiskinti pries tai buvusi klausima: ats: nes vyko nacionalizacija, susikure diktatura.

tai va tokie tai uzknisa ar kazkas panasaus, nes visad kazkaip bandau ismastyt per sudetingai ir nuvarau i lankas. O siaip kiek jus is tu 30klausimynu surenkat tasku??

 

Žinutė parašyta: 2009-06-05 21:59:41 | Nuoroda

man tai atvirksciai, butu sunkiau prisiverst eit i mokykla ir mokintis. Man jau geriau vienam namie atsisedus mokintis, tai taip geriau ismokstu. Tik sunkiausia isivaziuot, pradet, bet jei pradedu, tai esu nesustabdomas,tada px nuo ryto iki nakties galiu prasedet. Siaip as neisivaizduoju, kam jus skaitot tas knygas, gi jau n kartu jas skaitet, o kad dabar per diena reiks po 300psl. perskaityt, tai nu nafik, kazin ar ka atsiminsit. Siaip noriu zemelapio belenkokio, nes moku visus, tik svarbu, kad butu 2 zemelapiai, o ne 1 zemelapis su saltiniu, tada xuinia. Saltiniai, tai bus ,kaip ir visada: 1 is viduramziu, senoves, 1 is lietuvos, 1 is naujuju arba naujausiuju(cia priklauso koks zemelapis bus), o zemelapis, tai kaip visad ivykiai po I pas. karo, arba netycia saltasis karas. Nu politologija, tai mano megemiausia sritis, aplamai nieko jai nesiruosiau, bet viska moku, nes kazkaip ta sritis mane traukia ir is benro isprusimo viska moku, bet tokie dalykai, kaip viduramziai, o ypac senove, tai besina, ir jos net nezadu mokintis, nes tai ka ismoksiu, nemanau, kad pades padaryti saltini, o viskas kita tai normaliai. Noriu, kad butu ziauriai sunkus egzas, tada surinkus 50tsk. bus vertingesni negu 70tsk. is lengvo., o man ar lengvas ar sunkus kaip ir ner skirtumo, nes vistiek panasiai tasku gaunu.:D

Žinutė parašyta: 2009-06-06 15:10:45 | Nuoroda

Baltarusijoj???? tu ka rimtai??? baik juokus. Jei tikiesi, kad I Lukosenkos krasta kazkas vaziuos, tai esi tikrai didis optimistas. cia tas pats, kas vaziuot mokintis i prifke kokioj kambodzoj. eik isimiegok nejuokines. ble MIneske, Baltarusijoje, nu tu ir prikolnas

Žinutė parašyta: 2009-06-06 17:04:27 | Nuoroda

Na zinok yra skirtumas tarp 100%, 60% ir tarp 80%, 80%. Gi cia viskas priklauso nuo egzamino koficiento, gi gali buti , kad tarkim tas 60% yra daug vertingesnis uz 100% kito dalyko egzamina, tad neskleisk cia ereziju. 

Žinutė parašyta: 2009-06-07 16:58:43 | Nuoroda

Sveiki, gal kas turi karikaturu su trumpais paaiskinimais, ka jie reiskia ir pan. Nes kazkaip tingiu as tas krontas vartyt ir ieskot tu karikaturu. Tai jeigu turit,  tai pasisakykit arba siuskit:

dekingas

Žinutė parašyta: 2009-06-07 17:00:09 | Nuoroda

pasitaisysiu siuskit:

dekui:D

Žinutė parašyta: 2009-06-07 20:31:11 | Nuoroda

jo siunciam:

Žinutė parašyta: 2009-06-08 14:51:37 | Nuoroda

Na bet stoti irgi belenkur tai kazkaip irgi didele nesamone.Bet ir imti paskola del norimos specialybes yra nesamone, jei dar ta paskola tokia didele. Tai jau geriau nuvaryt i anglija braskynojuj pabut kelis metus ir paskuj susitaupius bapkiu grizt i Lt ir bandyt studijuot, arba tenai likti ir studijuoti.

Del buto, tai tie braskininkai duoda kur gyvent:DDD

Žinutė parašyta: 2009-06-08 14:55:59 | Nuoroda

Na neatmeskit I pas. karo. Kiek paziurejau tai ji vos ne kas kiekviena egza deda. Per pastaruosius 7 egzus buvo 4 kartus imete. Saltaji kara tik karta, nu dar ten ta vienos kongresa megsta imest.

O saltiniai, tai xz, ten visiskas ablomas, jei bent normalius klausimus sugalvotu, o tai dabar klausia vieno, o reikalauja kito. Nenoreciau, kad tuose 30klausimy butu daug is senoves, viduramziu, nes ten as esu balta varna, geriau jau kuo daugiau is Lietuvos, politologijos ir naujausiuju laiku.

Žinutė parašyta: 2009-06-08 15:05:49 | Nuoroda

eikit jus perst. rotacijos budu neimanoma pereit i nemokama.  Ten taip padaryta, kad net jei ir disetkom mokinsies, vistiek sansus turesi minimalius. Nepamenu, bet jei tarkim nori pereit rotacijos budu, tai 1 dalykas, tas zmogus, vietoj kurio tu nori pereit i nemokama, turi turet vidurki mazesni negu 6, tai yra 5,9. O tai yra neimanoma, +  tavo vidurkis turi buti 2 balais didesnis uz visos grupes. Tad imposible, pereit i nemokama rotacijos budu, nesvaikit.

Žinutė parašyta: 2009-06-08 15:06:42 | Nuoroda

lopai, teise 4k. per metus, medicina 10k. per metus. Tai manau yra didelis skirtumas  6k. baikit erezijas skleist

Žinutė parašyta: 2009-06-08 15:29:20 | Nuoroda

as galvojau tu kalbi apie normalia teise, o ne apie kazka cia nesuprantamo:D

Žinutė parašyta: 2009-06-09 03:01:49 | Nuoroda

Nu va, baigiau kartojima visos istorijos , kaip tik siandien 3h. nakties. Netiketai greitai viska ismokau, rytoj galesiu durniu stumdyt. Kazkaip nzn, turiu gera atminti, tai nereikejo perdaug ir kalt.kazkaip as perskaitau ir viska atsimenu. O ka jus blemba prisiimat 10 knygu ir skaitot jas visas, tai cia debilizmas, tik smegenis susukat.

Siaip politologijos nekartojau, nes esu garantuotas, kad ja moku super duper, visas lietuvas, naujuosius laikus irgi moku, bet viduramziu ir senoves, tai nixuja nemoku ir kazkaip tingiu ten mokintis, per mazai balu uz ja duoda:D be to tuos klausimus is tu laiku galima logiskai ismastyt, tai ten todel ir nesiknisau, tik perziurejau atenu demokratija, kliuni reforma, kryziaus zygius ir manau sueis. vat tik truputi maisosi ten tie ldk, bet siaip spakaina. ryt normaliai pagyvensiu:D

Žinutė parašyta: 2009-06-09 16:17:54 | Nuoroda

prezidentas, tai I etapas pagal pusiau misre, II etapas pagal daugumos. Eu parlamentas, tai aisku, kad pagal misria, gi reikia 5% partijai surinkti, kad patektum i briuseli.

Seimas, taipogi nevisiskai renkamas pagal misria, nes tie kas dalyvauja vienmandatese apygardose, tie renkami pagal dauguma. Cia tas misrus+ dauguma turi ten kazkoki atskira pavadinima, ten pusiau tokia ir pusiau anokia(berods)

Žinutė parašyta: 2009-06-09 16:23:36 | Nuoroda

tiksliau: europos parlamentas renkamas pagal misria.

seima: 70 zmoniu pagal misria, 71 is apygardu pagal daugumos.

prezidentas: jeigu buna 1 etapas tai renkamas pagal daugumos, o jei buna II etapao, tai renkamas pagal ten kazkokia kitokia pusiau misria pusiau daugumos(jinai turi savo atskira pavadinima)+ vienam egzamine buvo klausimas, kaip isrinktas 2004m. prezidentas(Paksas) ir buvo tas rinkimo budas paminetas, tik vat dabar uzmirsau