Vartotojo Brokoliu_Majonezas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-05 12:15:12 | Nuoroda

Rasai nes galvoji ir jauti, kad esi uz kitus protingesnis, manai, kad snekam nesamones ir su PS uzitikrini saugu isejima is diskusijos bet kuriuo metu, nusispajudamas ant kito nuomones, gal net ir neteisingos. Esi dar didesnis egoistas negu as.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 13:55:03 | Nuoroda

Kovoji pries vejo malunus Mr.Lazy, geriau aik zeet tukstantmecio iskilmiu ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-06 14:00:34 | Nuoroda

 Siaip nieko gero, Kernavej idomiau simta kartu buvo, tik smagu buvo zeet kai brazauska su lansbergiu viena prie kito pasodino baznycioj : ))

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:15:57 | Nuoroda

 Visiems karlsonams ir malunams trumpas naujos reformos esmes pristatymas:

Yra sesios studiju kryptys ir nustatytas vf studijuojanciu skaicius:

Humanitariniuose moksluose – 1300
Socialiniuose moksluose – 3100
Biomedicinos moksluose – 1300
Fiziniuose moksluose – 1700
Technologiniuose moksluose – 2900
Meno studijose – 700

Kiekvienoje kryptyje yra tam tikras svertinis egzaminas kuris sudaro 0.4 KB. Fiziniu ir technologiniu sis egzaminas yra MATEMATIKA. Humanitariniu ir Socialiniu sis egzaminas yra ISTORIJA. Atsiverciame pernai metu rezulatatu analize - www.egzaminai.lt/89/ . pasirenkame Matematika. Sakykime, kad zmogus K. (taip, kafkos itaka) islaike 60 proc. Atsiverciame lapa 2, ir paziurime kiek tasku jisai butu surinkes – apie 30. Tada atsievrciame puslapi 1 ir pagal sia diagrama suskaiciuojame kiek zmoniu islaike geriau egzamina negu 60 proc. Kazkur 4350. Zinome egzamina laike 13 448 kandidatai, o i Fiziniu ir technologiniu mokslu sriti bendrai vf gaus 4600. taip pat zinome, kad stojant i ekonomika, taip pat reikalaujama matematikos egzaminas, todel konkurencija dar labiau sumazeja. Tyngiu skaiciuot fizika, chemija ir t.t. bet esme tame, kad jeigu matematika isilaikete daugiau negu 60 proc, o kiti egzaminai taip pat nebjauroja bendro vaizdo – turite realiu sansu gauti krepseli. Bet velgi, nezinia kuri kryptis bus populiaresne tarp protinguju, gal fizine, gal technologiniu. Loterija. Suveskime rezultatus 60 60 60 ir 8 i balu skaiciuokle fiziniu mokslu srityje. VGTU technometrija KB gaunasi – 16.8.
Zengiame i kita etapa. Dabar tiem maluninkam, kurie vis dar galvoja, kad stojimu sistema mazdaug kaip ir pernai, ir, kad vel laimyngai gales istot i technomertrija (nzn gal cia ir populiari specialybe, taciau cia tik prielaida) VGTU vf su 14 balu, nes nepopuliari specialybe ir ten niekas nestoja, todel priima bileka. Deja, siemet praeinamasis balas bus skaicuojamas nuo visos Lietuvos bestojanciuju i fizine mokslu sriti, stai irodymas – atsiverciame LAMABPO, pasirenkame BENDROJO PRIEMIMO TAISYKLES ir pasiskaitome siuos punktus: nuo 18.1 iki 19.1. Tad sakykim paskaiciuja, kad balas yra 16 ir viskas, stok kur nori, i klaipeda, i jurbaraka i menuli, SU 14 VF negausi i bet kokia fizinia krypti. Taip uztikrinama, kad net ir i nepopuliarius univerus, specialybes sustos TIK GABIAUSI ir geriausiai islaike egzaminus mokiniai, o ne kazkokie bulviakasiai (nors asmeniskai as cia turiu labai rieba ir neskania nuomone siuo aspektu).
Nu Taip paciai galima kazka pasiskaiciuot ir mazdaug nusistatyt teroriska riba vf i bet kuria krypti.. Sekmes. O jei as cia neteisingai kazka parasiau, tai skambykit varpais ir aikit pas steponaviciu. Belekas gali jau dabar kurt tema.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:24:10 | Nuoroda
tituska rašė:

Kodel prasivardziuoji? ;P

 Nes siknius esu.

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:26:36 | Nuoroda
Mr.Lazy rašė:

Nepades. Tie kurie nori zinoti apie reforma, patys perskaite ir jau zino. Tie kurie tingi skaityt arba nemoka, vistiek neskaitys. Jei jau bandai juos paprotinti rasyk trumpais sakiniais ir i tarpus nepamirsk smailu prikaisiot kuo daugiau kad pranesimas is tolo sviestu

 Arba onei paplatyt ir pasakyt, kad visi kurie perskaitys duosiu po ten kazkiek balu ar t.t. Sunkus darbas sviest visuomene, oj sunkus : )

Žinutė parašyta: 2009-07-06 23:37:42 | Nuoroda

 Man baisiausia, kad atsiranda zmoniu, kurie su 80ukais ir 100ukais klausia, o juokingiausia, kad islaike po 20 ir 40 proc supranta geriau uz juos. Nu blemaba blondiniu univerai prisirinks, o protingi zmones liks uz borto. Nu cia smulki dalis labai, vos pastebima. Cia sitas forums yra labai geras pavyzdys, kodel visokie ufikai ateina i valdzia - zmoniu igimtas bukumas ir abejingumas, ir laukimas ant lekstutes visko paruosto ir t.t.

Žinutė parašyta: 2009-07-07 00:40:45 | Nuoroda
mellisa rašė:

na , gal cia daugelis nesuprasit, bet tarkim mano KB i socialinius yra mazdaug 18.5 ir as esu 99% tikra, kad negausiu krepselio... Nezinau kaip su kitu sriciu mokslais, bet su socialiniais tai reikia super duper rezultatu... 

 Kokie argumentai, kad negausi? nezudyk mano vilciu gaut su 18.1

Žinutė parašyta: 2009-07-07 02:18:24 | Nuoroda

 Turi sansu istot i mokama ir net nemazai. Gal ne VU, gal net ne MRU, bet kazkur istotai tikrai. Is vis prasmes speliot nera, nebent del azartiniu sumetimu, kadangi po 20 ar kiek cia dienu viskas bus aisku. Svarbu suprast reforma dabar, o ne po laiko pradet rekt, kas cia? kas cia blet buvo? ASSS? ASSS neistojau? ainu paskaitysiu ka ten raso tam lape kur mama jau menesis ant saldytuvo pakabinus laiko.

Žinutė parašyta: 2009-07-07 13:25:01 | Nuoroda

 Nu ir kaip zmoniu nevadint kvailiais, kurie isgirde ganda, puola ji rasyt i foruma ir girdis koks jis viska zinantis? Tai paziurek i turgaus bobutes, tos tai is vis pasigauna zinia, kad pranas is antros laiptines hemaroju serga, o isivarto per kelis pokalbius taip, kad kubilius pensija mazys. Na ir kaip cia pavadint? Neapsisvietimu? Ne, cia noras pasirodyti, ar pasigirt, ar tureti apie ka sneketi vardan tiesos iskraipymo. Apsileidimas ir neismanymas gimdo bukuma. As suprantu kai zmones paklausia kada paskutine data priduot dokumentus ar panasiai, nu gal nerado, ar neturi laiko ieskot, todel laukia greito atsakymo, taciau kai tu jam pasakai, o jis vel klausia ir dar tau irodineja, kad kazkokiam KLUBAS.LT lygio portale skaite kitaip, tai atleiskit man, bet cia yra KVAILUMAS.

Žinutė parašyta: 2009-07-07 13:54:09 | Nuoroda

 Mediku tikrai nera per mazai, bent lietuvoj. Va geru mediku - taip. Bet tai cia jau financavimo trukumo kalte. Sekant naujausias zinias, gi buvo atvaziave ten kazkokie pasauliniai stebetojai ir pareiske, kad lietuvoje yra per daug mediku ir ligoniniu. Taip, jie tik ir laukia, kad atleisti daktarai ir medikai islektu i uzsieni, o ten ju jau su istiestom rankom lauks. Tad kai pagalvoji, kad valstybe financuoja ta studenta, kad gauti  mediko isilavima, o jis vistiek turbut isleks i usieni, nes cia per mazai jam mokes, o jei da paskola ant peciu, tai is vis 100 proc kad isleks. Nesudarymas geru sallygu dirbti yra didziausia musu valstybes problema.

Žinutė parašyta: 2009-07-10 22:18:07 | Nuoroda

 Noreciau suzinot ar turi reiksmes kada paduosi stojimu sarasa?? ta prasme, jeigu pasiekimu ivertinimas pagal pagrindinius kriterijus sutampa ir net egzamino turincio didziausia svertini koficianta balas sutampa, tai istot pirmenybe duos tam, kuris anksciau padave prasyma ??

Žinutė parašyta: 2009-07-10 22:39:44 | Nuoroda
siestaa rašė:
Brokoliu_Majonezas rašė:

 Noreciau suzinot ar turi reiksmes kada paduosi stojimu sarasa?? ta prasme, jeigu pasiekimu ivertinimas pagal pagrindinius kriterijus sutampa ir net egzamino turincio didziausia svertini koficianta balas sutampa, tai istot pirmenybe duos tam, kuris anksciau padave prasyma ??

 tikrai ne, nuo prasymo datos negali priklausyti. gali buti, kad tada atsizvelgiama i kiekvieno is ju prioritetus.

 Kodel ne? Istatyme raso, kad jeigu sutampa rezultatai tai pirmuma duoda tam, kurio svertnio egzamimo ivertinimas yra didesnis ( pvz 68>69). Taciau, o kaip daroma, jeigu ir sis rezultatas sutama? to neraso. 

Žinutė parašyta: 2009-07-10 22:57:51 | Nuoroda
siestaa rašė:
Brokoliu_Majonezas rašė:
siestaa rašė:
Brokoliu_Majonezas rašė:

 Noreciau suzinot ar turi reiksmes kada paduosi stojimu sarasa?? ta prasme, jeigu pasiekimu ivertinimas pagal pagrindinius kriterijus sutampa ir net egzamino turincio didziausia svertini koficianta balas sutampa, tai istot pirmenybe duos tam, kuris anksciau padave prasyma ??

 tikrai ne, nuo prasymo datos negali priklausyti. gali buti, kad tada atsizvelgiama i kiekvieno is ju prioritetus.

 Kodel ne? Istatyme raso, kad jeigu sutampa rezultatai tai pirmuma duoda tam, kurio svertnio egzamimo ivertinimas yra didesnis ( pvz 68>69). Taciau, o kaip daroma, jeigu ir sis rezultatas sutama? to neraso. 

 todel , kad tai butu nesazininga veliau padavusio prasyma atzvilgiu. :/// ar ne?

jei tei balai sutampa, tai pirmiausia skaiciuoja tik egzaminu ir ju svertiniu koeficientu saundaugu suma, o tik paskui lygina didziausia svertini koeficienta turincio egzamino balus.

 Sazines manau cia reiketu maziausiai ieskoti, bet panasiai ir as galvoju : ) Na is esmes, manau, kad maza tikimybe yra, jog viskas sutaps. Tiesiog siandien man vienas zmogus numete toki ganda, tad priverte sunerimti, kadangi mano prasymas kolkas dar tik galvoj tupi.

Žinutė parašyta: 2009-07-24 13:55:17 | Nuoroda

 Ir reformos tikslas, kad VF gaus tik gabiausi mokiniai patyre nuostabiausia fiasko. Zmones islaike valstybinius po 5proc istojo i vf technologiniuose moksluose, fiziniuose ir panasiai. Faktas, kad tiek keitimu ir reformu, o rezultato beveik nulis, niekas nepasikeite i geraja puse..

Žinutė parašyta: 2009-07-24 14:06:31 | Nuoroda

 Man idomu, kas istojo i MRU teise mokama ir su kokiu balu. Mano 18,14 ir vistiek i mokama pakliuvau. Smalsu ar daug mane aplenkusiuju atsirado, kurie ir negavo vf : )

Žinutė parašyta: 2009-07-24 14:10:28 | Nuoroda

 Na bent MRU patekt i vf tikrai aukstesnio balo reikejo, nei pernai. Apie teise as cia kalbu. 18,14 mano balas, o vistiek moket uz studijas turesiu. Na gal per daug gerai savo galimybes ivertines buvau : )

Žinutė parašyta: 2009-07-24 15:20:07 | Nuoroda

Spaudziu desine visiems busimiems MRU teises studentams. Mano balas 18,14 mokamas. Blemba matau, kad visai nedaug truko iki vf. skyp:. satromedlov

Žinutė parašyta: 2009-07-24 21:05:44 | Nuoroda

 O kaip ten ta atranka vyksta? Reikia apzavet, kaip erotas sake, pageidavima vykti uzsizymincia mergina ? : ) Ar ten jie kazkoki burta stebukla daro ir visiem galimybes vienodos?

Žinutė parašyta: 2009-07-27 10:57:04 | Nuoroda
kananina rašė:
Brokoliu_Majonezas rašė:

 Man idomu, kas istojo i MRU teise mokama ir su kokiu balu. Mano 18,14 ir vistiek i mokama pakliuvau. Smalsu ar daug mane aplenkusiuju atsirado, kurie ir negavo vf : )

 Mano klasiokė įstojo į vf su 18,16 balo, tai tau labai nedaug tetrūko

 na ji manau i teise ir valdymas istojo su tokiu balu, kuri rasiau 4 numeriu vf, tad tikrai ne daug truko :)