Vartotojo Amely pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-25 00:09:16 | Nuoroda

kas nors keliausit i ta stovykla? ;] dziugu kad turim vaikina, galvojau visai be ju gyvensim ;D

 

Žinutė parašyta: 2009-07-28 20:44:53 | Nuoroda

Šiandien buvau ten, visi draugiški kokie faini :) taip ir laukiu nebsulaukiu kada ateis ta rugsėjo pirmoji ir oficialiai su jumis visais susipažinsiu ;D

Žinutė parašyta: 2010-05-13 22:36:04 | Nuoroda

 Manau įstotum ir į nemokamą. Manau įstotum ir ne tik į VDU. Priklauso nuo to, į kokius balus lygiuojies :) Kiek teko girdėti, VDU turi labai daug bendrų dalykų ir labai mažai tikros psichologijos. Tokių dalykų kaip seminarai ar laboratoriniai pirmakursiai išvis neturi,

Žinutė parašyta: 2010-05-13 22:41:07 | Nuoroda
gabriele_palanga rašė:

tai taip :) 

tai kas jau studijuoja MRU psichologija parasykit, papasakokit kaip ten:) ar nera siaubingai sunku mokytis sia specialybe ?:)

 Nesimokau MRU, bet pažįstu, kas mokosi. Tai tkrai nėra siaubingai sunku. Odontologija kokia tikrai baisiau. Be to MRU nėra tas universitetas, kuris iš studentų reikalauja daugiausiai. Kas Romery gerai, tai kad dėstytojų daug naujų ir šviežių (plius modernus pastatas ir valgykla pigi). O mokytis MRU bent jau tikrai nėra kažkaip labai sunku.

Beje į pagrindinį temos klausimą galiu vienareikšmiškai atsakyti - VU, Tam pritaria visi - tiek studentai, tiek dėstytojai. Visgi VU yra VU. Bet ten ir mokytis kur kas sunkiau. Sunkiauuuuuu.

 

Žinutė parašyta: 2010-06-15 19:13:17 | Nuoroda
Sandrius rašė:

Man tas "VU yra VU" labai dviprasmiškai skamba. Viena vertus- stiprus, užsitarnavęs gerą reputaciją, kitavertus- pastovus, neieškantis naujovių, vadinasi, netobulėjantis, stovintis vietoje.....

 O labai daug žinai? ;) Negalima sakyti, kad stovi vietoje. Atsiranda naujos paskaitos, sudarinėjamos studijų programos remiantis studentų nuomone, po kiekvieno semestro atliekamos apklausos studijų kokybės gerinimui. Žinoma, yra dalykų, kurie nesikeičia n metų, bet ir jie keisis kai ateis kai kam pensija ;]

Be to psichologijos mokslas Vu yra stipriausias. Tas pasakymas, kad MRU nekiša nereikalingų dalykų yra kiek keistokas. Kiek mokausi, tiek atrodo viskas daugiau ar mažiau reikalinga, nes ypač psichologas turi turėti platų akiratį. Pastudijavę psichologiją daugiau turėtumėt suprasti, kad ir pats mokslas yra siaubingai platus, turi daug ir labai daug šakų, o kad pasirinktum sau tinkamą sritį vis tiek turi pačiupinėti ne tik paviršių, kaip, kiek pastebėjau, daroma kai kuriuose kituose universitetuose.

Čia daugiau priklauso nuo to, ko pats nori iš studijų. :)

Žinutė parašyta: 2011-03-14 17:09:55 | Nuoroda

Sveiki!

Nori nenori kiekvieną pavasarį prieš egzaminus ateina susimąstymo metas - ką aš noriu veikti, kokią specialybę rinktis po mokyklos, rinktis Lietuvą ar užsienį ir diiidelis daugtaškis (...) Turbūt nesmagu ir tiems, kurie įstoję į išsvajotąją specialybę supranta, kad tikėjosi kažko kito. Kas geriau jei ne patys studentai, kurie jau verda šitoj košėj galėtų geriausiai papasakoti, kas vyksta universitete ir parodyti, kaip tai vyksta?

VU mokslinės draugijos organizuoja stovyklą SMMS 2011 - Studentai moksleiviams, moksleiviai studentams (www.smms.lt). Tai ne tik paskaitų ciklas bei įdomūs praktiniai užsiėmimai, bet ir socializacijų vakarai su studentais ir moksleiviais bendraminčiais iš visos Lietuvos ir daug naujų pažinčių.

Kur tave labiausiai traukia? Į komunikacijos fakultetą? Psichologiją? O gal fiziką, chemiją ar mediciną? Pasirink vieną iš šitų specialybių, atsiųsk atrankines užduotis iki kovo 20 d. (http://www.smms.lt/smms-2011/atrankines-uzduotys-ir-registracija)

O jei šiaip kokie klausimai, rašyk čia, man į privatą arba savo mokslinės draugijos emailą ;)

Ir nepriimkit kaip begėdiškos reklamos. Juk pats renginys orientuotas į būsimus studentus siekiant jiems kiek pagelbėti. Beje, kaip manot, ar naudinga tokia stovykla?