Vartotojo amare pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-06-30 22:14:13 | Nuoroda

So scared:(, so terrified:(. Kaip bijau, tai negaliu net pagalvot apie rytoju... Jauciu neuzmigsiu visa nakti... Na, bet normaliai pagalvojus, reikia suvokti, kad nieko jau nebepakeisi. Galiu bijoti, verkslenti, kankintis, bet jei jau gausiu maza ivertinima, tai gausiu, niekas nebepasikeis. Svajoju, kad pasisektu, kad sirdies neskaudetu, ir kad ne vienam is jusu sirdies neskaudetu.... Kaip buna ziauriai, kai esi juodai susinervines, kai nieko negali veikti kaip tik save "gruzinti"... Sakykim to nebus nei vienam nei ryt, nei 7, nei 12 diena:). Aisku, kvaila taip tiketis, nes yra ta skale nuo 1 iki 100, ir nebusim visi auksciausiam taske, bet, kol galim tiketis, tikekim:) (grazus zodis yra "viltis")...

Žinutė parašyta: 2010-07-01 11:22:05 | Nuoroda
lovelys rašė:

kelinta val paskelbs rezultatus?

 Na, juk matai, kad niekas to tikslaus laiko nezino. Kai paskelbs, kas nors iskart brukstels zinute ir zinosim, kad eiti/skambinti mokyklai.

Žinutė parašyta: 2010-07-01 14:22:33 | Nuoroda

jau yra rezultatai!!!

Žinutė parašyta: 2010-07-01 18:26:45 | Nuoroda

Na nesakyciau, kad tie kas daug daug laiko skyre mokslams ir susimove. Tiesiog yra dvi rusys desimtukininku: vieni mokosi del pazymio, viska kala ir deda daug vilciu i gerus balus, nori raudono atestato ir sloves; antri myli moksla, daug dirba, bet niekada nesigiria, dirba ateiciai, o ne del mokytojo pagyru. Pazistu toki vaikina, kuris idealiai mokesi ir 100 neabejotinai kone visi bus, nes jis myli moksla:).

Žinutė parašyta: 2010-07-02 12:31:10 | Nuoroda
Jenny rašė:
sunflower rašė:

tiesiog verkt noris..

 kiek gavai?suprantu bet as jau isverkiau visa nakti nusprendziau kad nebeverta kankintis patikek visada nesisekti negali kazkada ir mums pasiseks ir nusluosim tiems nosis kurie maziausiai to tikisi

 Nusiramink, manau tau dar pasiseks. Gal is anglu ir istorijos gausi puikiai ir visiems nusluostysi nosis. Jei kiti egzaminai gerai pasiseks, tas lietuviu nieko blogo nepadarys ir istosi ten, kur nori. Svarbu nepasiduok, pmirsk, kas bloga, stengis dziaugtis kazkuo, kas tau pakelia nuotaika. Viskas bus gerai, nera taip, kad absoliuciai nesiseka. Vat ims tau ir pasiseks kazkas, kas suteiks tiek DAUG laimes, kad kiti net pavydes.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 14:59:26 | Nuoroda
speisiukas rašė:

Laba diena. Skaitau aš jūsų tą forumą ir galvoju, kaip lietuvių kalbos egzaminas gali būti loterija? Tai palaukit, tada ir matematiką, ir fiziką, ir kokią chemiją loterija paverskim, padarykim lygias sąlygas visiems išlošti, nežinau, gal kokį imties vidurkį kokį, dispersiją paskaičiuokim? Egzaminai neturi būti loterija, juk jie turi parodytI, kaip moksleivis žiūrėjo į visą tą mokslą, ar daug mokėsi ir taip toliau. Peikit, šmeižkit mane, bet aš pasakysiu: tie, kas dirba, tie ir sulaukia tos ale jūsų vadinamos mokytojų pagarbos, ir nesvarbu, ar tu ten brausies pro burną, ar kur tik norit. Jeigu nenori dirbti, tai ir nesitikėk tos pagarbos, nes jos neužsitarnavai. Jeigu protingi dėdėsir tetos susirinktų, dar moksleivį kokį pasikviestų, galėtų pasitart, kodėl lietuvių kalbos egzaminas tokia loterija? Ką reikia keisti? Aš už teisingą lygybę. AMEN.

 Aš tau 100 proc. pritariu. Suprantu, kad nelabai abiturientai besupranta, kas yra tikra, kur teisybė, kai gyvename tarp melo, sukčių ir viso kito, atsiprašau, mėšlo:). Ar egzaminas - loterija? Nemanau. Tiesiog, jei esi susinervinęs, išsigandęs, per tas kelias valandas gali tikras nesąmones prirašyti ir nepadaryti maksimumo. Nemanau, kad čia kažkas kažką suklastojo. Gauni blogą rezultatą, reiškia kažkas buvo tau negerai, sutrikai, bet tai nereiškia, kad nemokėjai, buvai kvailas ir dabar tik guodiesi be reikalo.

Plius, pritariu, kad tie, kas daug dirbo dėl savęs, pasiekė daug. Pavyzdžiui, mano klasėje tie, kurie mokėsi 9-10, ir gavo nuo aštuoniasdešimt iki šimto. Mokytoja buvo superinė, gauti gerą pažymį sunku; daug, labai daug darbo įdėta.

Kaip yra iš tikro - neaišku. Moksleiviams trūksta pasitikėjimo, jų niekas neapšviečia tinkamai dėl egzaminų, mokytojos, atsiprašau, su "tarybinių laikų" mąstymu, NEC'as kaltas?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 22:10:58 | Nuoroda

Matos, kad bendrabuty nesat tikriausiai daugelis buvę:). Dabar daugelyje bendrabučių tualetu naudojasi tik 2-3 kambarių studentai, plius nemažai kambarių yra turinčių mažą vonios kambarį (yra nuosavas tualetas:), kriauklė). Ypač ši privilegija skiriama vyresniems studentams, bet ir mano pažįstamas pirmakursis tokį gavo. Virtuvių gana daug, kai kuriuose bendrabučiuose naujos modernios viryklės, kuriom nuvalyti tereikia paprastos drėgnos šluostės. Kiek esu buvus bendrabučiuose, nemačiau, atsiprašau, apšiktų klozetų, smirdinčių dušų. Apskritai daugelis studentų labai tvarkingi ir bendrabučio išorė neretai neatitinka vidaus (pastarasis gražesnis). Kaip vienas ketvirtakursis, kai aš pamačiau kokiam puikiam kambary jis gyvena (durys pradžioje išgąsdino), sakė, geriau pamatytum kokiuose gyvena merginos: ištapetuota, visur gėlės, nuotraukos ir t.t. Manau nėra žiauru gyventi bendrabuty, tik kad ir jame yra problemų. Visur minusai, visur pliusai

Žinutė parašyta: 2010-07-03 16:22:15 | Nuoroda

Į daugelį tiksliųjų mokslų studijų programų, kalbant ypač apie inžinerijas, taikomąsias programas (fizika, matematika...), galit laisvai įstoti į nemokamą vietą su mokykliniu lietuvių. Svarbu neblogai gauti iš matematikos ir/ar fizikos ( bet nesakau vien virš devyniasdešimt:)). Aišku ir nuo universiteto priklauso. Į KTU tikriausiai lengviau įstoti nei į VU, bent kai kuriuose tiksliųjų mokslų studijų programose:).
 

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:10:13 | Nuoroda
moniss rašė:

Parašiau apeliaciją ir drebu dabar  : "o jei sumaaaažins?"
Siaube siaube,kiek man lietuvių kalbos egzaminas nervų "išėdė"  :D Jaučiu tuoj pražilsiu :D

 Nebijok, tikrai cia tau nenumazins. Nu galima sakyti tokia tikimybe, kad bus tada 60 proc., bet, nemanau, kad maziau, nesijaudink, to nebuna, jei darbas tavo, niekas nepasikeis i bloga, gal tik atlaidziau paziures ir gausi keliais procentais daugiau. Kazin, ar pakils iki kokiu 80 (as tau to linkeciau, bet jau yra taip, kaip yra, tikriausiai buvai sutrikusi ir ne viskas klostesi gerai). Bet nebesijaudink, tikrai blogiau nebus - arba liks vietoj, arba pakils keliais procentais. O siaip nenoretum pasakyti, ka rasei - interpretacija ar rasini ir mazdaug apie ka rasei, gal paaisketu, kas buvo negerai, kad 61, o ne daugiau gavai?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 13:49:34 | Nuoroda
Novilė rašė:

Kad ir sėdžiu darbe, bet vis tiek galvoju tik apie chemijos egzamino rezultatą. :D Ir vis pasižiūriu ar dar niekas rezultatų nežino, tada tuoj pavaduotojui skambinčiau. :D Spėju, net telefonas iš rankų kris, kad tik kuo greičiau. :D

 Įsivaizduoju, kaip baisu, kaip jaudiniesi, bet tikėkim, gausi tiek, kiek lietuvių ar bent panašiai. O šiaip kur čia dirbi, jei galima sužinoti:) ?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:04:25 | Nuoroda
Novilė rašė:
amare rašė:
Novilė rašė:

Kad ir sėdžiu darbe, bet vis tiek galvoju tik apie chemijos egzamino rezultatą. :D Ir vis pasižiūriu ar dar niekas rezultatų nežino, tada tuoj pavaduotojui skambinčiau. :D Spėju, net telefonas iš rankų kris, kad tik kuo greičiau. :D

 Įsivaizduoju, kaip baisu, kaip jaudiniesi, bet tikėkim, gausi tiek, kiek lietuvių ar bent panašiai. O šiaip kur čia dirbi, jei galima sužinoti:) ?

 Kad tiek negausiu, tai jau aš žinau, bet vis tiek jauduliukas yra. :D O dirbu, tai advokato kontoroje padėjėja. :D Na gal juokinga, kai mąstantis žmogus apie biomedicinos mokslus tokį darbą atlieka. :D

 Visiškai nejuokinga, matos, esi labai atsakingas, savo galva mąstantis, ant tėvų pečių nesėdintis žmogus. Ir šiaip aš palaikau tavo sprendimą, nes farmacija, mano galva, tikrai įdomus mokslas, net ir aš buvau užsinorėjus tai studijuoti, o mediciną tegul renkasi tie, kurių nereikia įkalbinėti rinktis šias studijas, juk tai toks sunkus, atsakingas ir, svarbiausia, ilgas darbas, kol pasieki galbūt to, ko norėjai. Farmacija irgi sunku, bet bent kiek trumpiau ir gal net įdomiau.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 14:08:04 | Nuoroda
Tecupae rašė:

O aš radau užsiėmimą, reload'inu nec puslapį  tai viskas, ką šiuo metu galiu daryti 

 Aš tą patį darau jau kokią valandą

Žinutė parašyta: 2010-07-07 20:32:31 | Nuoroda
Turka rašė:

va  tas berotzzz nelabai mum patinka:) niekur neparaso aiskiai

 Daug kur cia forume buvo rasoma tas pats per ta pati, kartoju: "LAMA BPO informacines sistemos vartotoju registravimas, prasymu dalyvauti konkurse priemimas nuo 2010-05-25 iki 2010-07-19. Prasymus pateikia visi kandidatai, isskyrus tuos, kurie Nacionaliniam egzaminu centrui paskelbus pagrindines sesijos uzsienio kalbos, biologijos, fizikos ir pakartotines sesijos visu valstybiniu egzaminu rezultatus nustatyta tvarka yra pateike apeliacijas. Tokiems kandidatams prasymu studijuoti registravimo paskutine diena yra 2010-07-22. " Apskritai apeliacijas teike dalyvauja pirmajame priemime. Nzn ar aiskiau.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 20:44:31 | Nuoroda
aurete rašė:

100 gavau. Finansų ir draudimo matematika - jau gali manęs laukti

 Sveikinam sveikinam sveikinam:). As irgi kazkada svajojau apie 100, nes visad daug dirbau su matke, buvau pasisventusi jai, na tiek neisejo,bet netoli to ir gavau, nieko:). O tave lb sveikinu, nes db bet kur su matke istosi, fdm lb sunku, bet verta ten studijuoti, mano giminaite 3 kursa baige, sako isties sunku, bet loginis mastymas garantuotai isugdomas kaip reikiant. Linkiu sekmes:). Jei ne paslaptis - is kokio miesto esi? Ar toli iki Vilniaus?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 21:56:52 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:

kas zadat ten stot? :) kiek gavot is matiekos?

 Ar tu ne i teise zadi stot? Is kur cia ta matematika? Juk tau istorija svarbiausia buvo, teise... Atsiprasau uz offtopinima:)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:26:15 | Nuoroda
~ImaGinatiOOn~ rašė:
amare rašė:
~ImaGinatiOOn~ rašė:

kas zadat ten stot? :) kiek gavot is matiekos?

 Ar tu ne i teise zadi stot? Is kur cia ta matematika? Juk tau istorija svarbiausia buvo, teise... Atsiprasau uz offtopinima:)

 blaskausi :) abi juk geros specialybes

 Geros abi, bet kazkuri labiau traukia, ta ir pasirink, tik nesivadovauk skambesiu, pirmu ispudziu ar dar kuo nors. Juk tas, kuris gavo kokius 80-85 is matkes, gali buti labiau atsidaves matematikai ir pasiruoses sturmuoti aukstaja matematika ir t.t. nei tas kuris gavo 95-100 taip netyciom, per daug neidejes nei darbo, nei vilciu. Turi jau buti apsisprendus, kas patinka - teise, istorija, istatymai, problemos, ju sprendimai ar loginis mastymas, didelis tempas, skaiciai, analize, statistika...

Žinutė parašyta: 2010-07-08 16:14:05 | Nuoroda

Sveiki, kaip manote, koks tasku(balu) skirtumas tarp surinkusiu 96, 97 ir 98 procentus? Koks vienas? Ir kiek mazdaug tasku yra uz 97 procentus? Aciu

Žinutė parašyta: 2010-07-08 18:34:26 | Nuoroda
666666 rašė:

Susidaro tokia nuomone kad seis metais galima buvo gaut simtuka ir be plaukiku^^

 Ar tai ir 4 taskus praradus galima buvo 100 gauti? Juk anksciau max 2 taskus berods galejai prarasti...

Žinutė parašyta: 2010-07-08 18:38:39 | Nuoroda
aurete rašė:

Kažkaip neatrodo, kad net 4 taškus galėjai prarasti, kad 100 gautum. Manau kokį vieną ar geriausiu atveju 2, nes jei 4 tai jau labai daug 100būtų buvę manau.

 Man ir taip atrodo. Nes tada tikra nesamone butu, kazkada ziurejau balu pasiskirstyma tikslu, tai 100 galejai prarasti 1 taska, o po to vos ne kas balas ir gauni maziau procentu, cia nuo 90 proc kazkur, nes cia konkurencija

Žinutė parašyta: 2010-07-09 13:46:32 | Nuoroda

O siaip jei tavo kb 20.5 gausi visiskai nemokama moksla, ar ne? As taip skaiciau, bet cia turi visus beveik 100 islaikyt. Turiu 2 simtus, bet matke tik beveik 100, tai nepavyktu cia istot?