Vartotojo kikaa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-06-26 10:48:22 | Nuoroda

 Balai yra realus:) tiesiog toks buvo mačiausias balas stojančiųjų, kurie norėjo. Pavyzdžiui jei liko laisvų vietų, bet į jas niekas su žemesniu nepretendavo arba nepasirašė sutarčių, tai ir neparašė čia. Juk priima ir su 13 ar 12 i technologinius mokslus

Žinutė parašyta: 2012-06-26 10:56:37 | Nuoroda

 Tikrai siūlau stoti į šią specialybę ar į šį fakultetą, nes tikrai labai perspektyvu. studijos nors ir sunkokos, bet labai įdomios. Reikia tik neapsileist pradzioj ir nuosekliai mokytis, pirmi metai sunkiausi:) dėstytojai labai šaunūs. galiu pasakyti kad i automatiką pernai įstojo 47 žmonės (is viso 189  pirmakursiai), iš automatikos iškrito ar metė studijas tik 5. iš visu pirmakursiu apie 15 žmonių. Grupių mokymosi vidurkiai visame fakultete apie 8, stipendijas gauna turintys maždaug 8,9-9,2 vidurkį, priklausomai nuo specialybės.

Žodziu ateikit, nenusivilsit, nes tikrai Cool vieta mokytis:D

Žinutė parašyta: 2012-06-26 10:58:05 | Nuoroda

 Pati čia mokausi taip kad jei įdomu plačiau rasykit

:)

Žinutė parašyta: 2012-07-07 23:46:02 | Nuoroda
Wyckeli rašė:

ar su 15,96-16,16 kb galiu tiketis istot i ktu vf  vieta? Ir dar vienas klausimas: kuria kb skaiciuokle tiketi lama bpo ar sito tinklalapio?

 technologiniu srityje tikrai gali tiketis patekti, ir su kb 12 patenka:)  visos skaiciuokles turetu rodyti vienoda bala. ziurek kuri anksciau atnaujinta ir ta pasitikek:) kokia specialybe domina?

 

Žinutė parašyta: 2012-07-09 11:59:17 | Nuoroda
Chedro rašė:

Jo, aš pirmoj vietoj rašiau Šilumos ir technologijų energetiką, o antroj Automatika ir valdymą. Nežinau, galbūt reiks perstumt vietom, nes stojamasis balas 17,6, tai turbūt įstosiu į pirmą vietą įrašytą specialybę, todėl reikia pagalvot, kur noriu labiau, bet kažkodėl linkstu link energetikos, kažkaip įdomiai man skamba ir potraukis toks kažkoks yra. :)

 2 pirmus metus mokysies tuos pacius dalykus abejose specialybese, tai dar nelabai ir pajausi skirtuma tarp ju. Patarciau eiti ten, kas labiau traukia, bus paciam idomiau. :)  o del 17.6 balo galiu pasakyt kad 100 procentu i vf pateksi :) pernai metais i vf istojo turintys 22.5-13.7 praeinamaji, cia pirmo pasirasymo metu:)  sekmes ir lauksim fakultete

Žinutė parašyta: 2012-07-10 00:19:54 | Nuoroda

 Praneškit kai jau įstosit:) suorganizuosim išankstini susitikima

Žinutė parašyta: 2012-07-20 19:48:55 | Nuoroda
Ruignas rašė:
mast3r rašė:
Šiaip tik galiu pasakyt, kad kol neprasidėjo mokslo metai, niekas negali pasakyt, kur (VU ar KTU ar dar kitur) didesni vidurkiai, kur lengviau iškrist, etc. Priklauso, kiek ir kokių studentų ateis, o čia kiekvienais metais gali būt skirtingai. Tiesiog rinkis jau iča pagal specialybę, kuri labiau patinka, abu univerai, manau, panašus pajėgumo techn. srity.

 Aš galvoju,  kad VU bus didesni balai dėl to, kad ten daug didesnis   minimalus įstojusiojo balas, taigi logiškai pagalvojus, jei didesnis balas, tai ir  žmonės turėtų būti protingesni ir taip pakelti kurso vidurkį, štai tokie mano samprotavimai :D ,  šiaip būtu labai įdomu jei pakomentuotu tie kurie yra įstoja  į  viena  iš šių specialybių ir pasidalintu savo patirtimi :)

 

 Labas :)  studijuoju atsinaujinancia energetika KTU ir tikrai nesigailiu. labai idomu, kai kurie dalykai sunkoki, bet tik reikia neapsileisti ir viskai imanoma. susirinke tikrai protingi ir gudrus studentai. musu yra 3 grupes, is viso beveik 90 studentu, visi atsilaikem, tik 2 iskrito.   Mokosi tikrai labai gerai dauguma. Stipendijas gauna su ne mazesniu nei 9.4 vidurkiu. is viso apie 15 zmoniu.  Labai draugiska chebryte susirinkus, kartu ne tik mokosi bet ir linksminas:)  dekanas irgi labai saunus fakultete, toks visu draugas. ateik ir tikrai nenusivilsi, galimybiu tikrai ivairiausiu yra :)  Beto pradzioj metu atliekamas specialus testas ir patys gabiausi patenka i tokia spec. grupe kur gauna papildomas privacias paskaitas ir laboratorijas tobulinimuisi.