Vartotojo RAMINTTA pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:02:24 | Nuoroda
bri! rašė:

Kas žino kaip čia su tuo mokesčiu? Galima tą pačią dieną sumokėjus lėkti į universitetą? Ar reikia iš anksto?

susimokėk ir vežk dokus šiom dienom:)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:04:05 | Nuoroda

Reiškiasi neįstojai. Bet biškį nesąmonė... Galibūt, kad lama š mala... Tavo nėra žemas balas...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:06:53 | Nuoroda

Nesiparink, nesiparink, pasipasakok dar kartą kas yra?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:07:21 | Nuoroda

Kokias spec. rašei? Visas VF?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:09:12 | Nuoroda

Kodėl neleidžia koreguoti sąrašo?

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:17:21 | Nuoroda
Vitom. rašė:

Tikriausiai aš dalyvausiu antrajame ture. Vis dar tuščia.. Nors KB yra virš 16, o ten kur noriu pilnai turėtų tokio užtekti.. ir dar rašiau į mokamą tą patį. Kas per nesąmonė? :((  

Kasmet keičiasi situacija... Nenusimink...Į mokamą manau tikrai turėjai įstoti:)) Palauk dar:)) Užlūžus ta LAMA:))

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:17:48 | Nuoroda
pyzdabolas rašė:

Įstojau tik į 9 savo pasirinktą specialybę, ar tai reiškia, kad į aukščiau esančias 8 man nebėr šansų įstot?

Taip, nebent pakeisi į vnf

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:20:40 | Nuoroda
river rašė:
Metal Face Doom rašė:

norejau stot i SU,neakivaizdini. VNF. Kai pasijungiu savo lama,ten atidaro tik mano prasyma,ten nurodyta mano specelybe,paskui dar raso balas geriausiuju eileje 7,80 Konk.balas AM programoje 7,80 Kvietimas studijuoti prioritetas,ten neraso nieko tuscia.tai kiek as suprantu gali but kad neistojau?bet tada butu kad as automatiskai papuolu i antraji etapa,bet kad man net koreguoti nieko neleidzia

Dar tikrai leis. Reikia palaukti. Tai turbūt neįstojai, kur norėjai, ir daugiau yra tokių, pas kuriuos tiesiog tušti langeliai. Bet manau gal ir galėjai įstoti, kadangi VNF, dar gal palauk, užlūžusi ta LAMA...Manau tikrai turėjai įstoti... Palauk dar ir nesinervink... O, jei ką, bus antras etapas...

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:22:21 | Nuoroda
river rašė:
Metal Face Doom rašė:

norejau stot i SU,neakivaizdini. VNF. Kai pasijungiu savo lama,ten atidaro tik mano prasyma,ten nurodyta mano specelybe,paskui dar raso balas geriausiuju eileje 7,80 Konk.balas AM programoje 7,80 Kvietimas studijuoti prioritetas,ten neraso nieko tuscia.tai kiek as suprantu gali but kad neistojau?bet tada butu kad as automatiskai papuolu i antraji etapa,bet kad man net koreguoti nieko neleidzia.

Nu rimtai manau turi dar įstoti

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:23:27 | Nuoroda

Ai, aš į žurnalistiką įstojau, bet nebenoriu... Ryt pradėsiu koreguot sąrašą ir stosiu iš naujo:)) Kaip bus, taip bus... Ne gyvenimo pabaiga tie stojimai... Tik gaila, kad geri balai, o tokį š sumaliau:D:D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:26:59 | Nuoroda
river rašė:

noreciau bandyti antrajame etape,bet nu nieko nezinau kur eit,kur ziureti,kur tos diagramos bus.Prisijungus prie LAMOS,as ten nieko nerandu vieninteli mano prasyma,ir to koreguoti negaliu

Palauk, manau dar įstosi, kur norėjai, ne visi gavę atsakymus

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:27:20 | Nuoroda
Vitom. rašė:

Tik įdomu kaip atlaikyti visų klausimus 'kur įstojai' .  O čia gal aukščiausiasis baudžia, kad grūmojau prieš jį? :D 

Negrūmok prieš aukščiausią :D:D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:27:49 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

Man gal panašiai kaip Metal Face Doom. Bet jei dabar turiu vietą vf, o norėčiau į kitą dalyką ir gi vf,o ten vf negaunu,tai neina pasiimt atgal savo pirmo kvietimo arne?

Jau nebebus galima....

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:28:41 | Nuoroda
gebene rašė:

Gal yra įstojusių į VU sociologiją vf?

Jau imu galvot kad aš ten tik viena mokysiuos

Dar atsiras:D:D O, jei ką, kai nuvažiuosi, susirasi:D:D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:30:59 | Nuoroda
Alanas rašė:

Jeee!!! Istojau i VF VDU. =] Ir dokumentus visus jau esu susitvarkes, ir sumokejes ir visus kvitus turiu, viska ir kopijas visas turiu. Kaip saunu, kai viska zmogau esi susitvarkes laiku ir telieka formalumai =]

labai labai sveikinu:):):):)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:31:58 | Nuoroda
Vitom. rašė:

Na, tuo žilt pradėsiu, kokios valandos ar kiek bėgyje. Visada norėjau žilų plaukų  

maladec:D:D:D:D turėsi žilus plaukus:D:D:D:D jei ne vienos, tai kitos svajonės pildosi:D:D:D:D:D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:32:35 | Nuoroda
zirklūtes. rašė:

Jo jo, visokios tetulytės skambina, kur įstojai,kur įstojai? Kaip tai nėr rezultatų?Skaičiau,kad yra:D

Ir klasiokai visokie. skype visi tik (party) ir (dance) ir (sun) prisirašę, jau tariasi,kur švęs, o ką tu nabagas?:D

jojo, feisbukas užkištas, visi giriasi, o aš tipo offline sėdžiu:D:D:D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:34:29 | Nuoroda
river rašė:

aciu uz palaikyma,truputi ir ramiau man pasidare,kai pasaket kad dar nepaskelbta,bet nesuprantu kodel?nes as galvoju kad siandien visus turejo paskelbti,nes juk treciadieni paskutine diena,reikia istojusiesiems pasirasyti sutartis.bet jei dar VNF nepaskelbta,tai tikrai nespesim pasirasyt sutarciu.

Dar matot pas mane koks stabdis gali buti,as vidurine baigiau 2003m. ir mano visi egzaminai buvo mokykliniai

Palauk dar, o tada žiūrėsi:):)Pas daug ką tušti langeliai

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:37:27 | Nuoroda

priimkit ir duokit savo skype:D:D:D gal kada prireiks jūsų pagalbos:D:D:D:D:D

Žinutė parašyta: 2010-07-23 20:38:26 | Nuoroda

Kokie pasiūlymai? joooo, reiktų išgert:D:D