"Žalias" Kaune?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-08-04 11:37:33 | Nuoroda
Nu jo, truputi nusisnekejau su kaina Pats nesinaudojau dar, brolis tik turejo, tai nlb ir domejaus... O dabar jau ir paciam teks isigyt
Žinutė parašyta: 2008-08-08 23:50:47 | Nuoroda
aciukas uz issamia info :]
Žinutė parašyta: 2008-08-09 13:51:55 | Nuoroda
gavau bendrabuti kalnieciu gatvej 126..vajetau kazkokiam uzkampi..o kurioj pusej mano ekonomikos ir teises fakultetas net neisivaizduoju.. galit kas padet kaip nuo to bendrabucio nusigaut iki fakluteto?kokiu mikriuku reik vaziuot ar toleibusu?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-09 14:59:54 | Nuoroda
Fakultetą pasakei, o kokio universiteto? Kai pasakysi, koks universitetas, tada pasakysiu, kaip ir kuo nusigauti. Dabar įkeliu žemėlapio fragmentą: http://www.talpykla.com/files/3629/kalnieciu.png Juodas taškas - tai tavo bendrabutis. Melsvai žalsvos spalvos linija nubrėžiau 27-ojo autobuso trasą, kiek jos matyti tame fragmente. Pro minėtą bendrabutį važiuoja tik šis autobusas, nevažiuoja nei troleibusai, nei maršrutiniai taksi. Autobusas vietomis į vieną pusę važiuoja vienomis gatvėmis, į kitą pusę - kitomis, tai parodžiau irgi. Trimis raudonais XXX parodžiau vietą, kur yra Hyper Maxima. Šalia bendrabučio esančios stotelės pavadinimas - "Bendrabučiai".
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-09 23:40:05 | Nuoroda
Na ir as paprasysiu pagalbos zadu mokytis vdu gamtos mokslu fakultete, o bendrabutis(jeigu gausiu) lygtais taikos prospekte yra.gal turite koki zemelapi kaip ten nusigauti. is anksto dekui
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-10 01:43:50 | Nuoroda
www.maps.lt www.kvt.lt
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-10 14:33:43 | Nuoroda
Na, iš tikrųjų tai galėtumėt nepatingėti pasinaudoti paminėtais tinklapiais: www.maps.lt ir www.kvt.lt Bet visiškai suprantu, kad žmogui, nepažįstančiam Kauno, ir tai gali būti per sudėtinga (susiorientuoti informacijoje), todėl patieksiu visą informaciją ant lėkštutės. Tik pikta, kad jūs tokie nesupratingi - jei jau norite pagalbos, tai kam viską užkrauti atsakančiajam ir jums padedančiajam? Nejaugi jums buvo sunku surasti VDU Taikos bendrabučio adresą ir parašyti? Man nesunku, bet ir ne man to reikia! Tai jei tikitės sulaukti pagalbos, patys parodykit nors kokią iniciatyvą. Dabar taip, VDU Taikos bendrabučio adresas - Taikos pr. 119. www.maps.lt įvedus šį adresą, raudona vėliavėle žemėlapyje parodo tikslią vietą. VDU fakulteto pavadinimą pasakei, bet adresą, vėl, matyt protas neišnešė, kad reikia pasakyti. Vileikos g. 8, bet jei klystu, už tai neatsakau. Žemėlapyje juodu tašku pažymėjau tavo fakultetą ir raudonais taškeliais artimiausias stoteles. Kaip ir kas važiuoja, parašiau. Melsvai žalsvi - autobusai, raudoni - troleibusai. Raudonos rodyklytės prie numerio rodo, kad tas maršrutas važiuoja tik nurodyta kryptymi į vieną pusę. Nurodžiau tik tą transportą, kuris važiuoja pro Taikos bendrabutį. http://www.talpykla.com/files/3629/VDU.png Daugiau informacijos rasi www.kvt.lt (ten yra visų Kauno autobusų ir troleibusų maršrutų žemėlapį). Jei dar bus klausimų - sakykit, tik būtų maloniau pačiam padėti, jei pateiktumėte kuo daugiau informacijos, nes gaištamas dėl jūsų laikas.
Žinutė parašyta: 2008-08-11 12:16:40 | Nuoroda
vajetau kaip cia piktai.. nju mano mokykla tj kauno kolegija o fakultetas puodziu gatvej..bendrabutis kalnieciu gatvej.paziurejau i kauno zemelapi tj ten be proto toli iki mano fakulteto vajetau jei ten tik autobusas vaziuoja tj kaip ten as dasigausiu iki to fakulteto?jauciu su persedimais reiks vaziuot ir keltis kokia 5 val.kad nepaveluociau...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-11 12:49:07 | Nuoroda
Atsiprašau, jei prasirodžiau labai griežtas ir nemandagus, bet jei norite pagalbos, turite ir patys rodyti pastangas. Dabar dar kas mane suerzino: nusišneki, kad baisiai toli, jau planuoji, kad reikės keltis 5val. ryto... Tu bent mąstai, ką kalbi??? Matyti, kad žemėlapio mastelyje nesusigaudai! Puodžių g. yra čia: http://www.talpykla.com/files/3629/puodziu.png Pačiame Kauno Senamiestyje, visai netoli Vilniaus gatvės (tai akmenimis grįsta tik pėstiesiems skirta gatvė). Netoli Puodžių g. yra vienpusio eismo Nemuno gatvė (Puodžių g. užrašas užstoja Nemuno g. užrašą). Nemuno gatve važiuoja tik troleibusai. Nuo Kalniečių g. esančio bendrabučio per maždaug 10 min. pėsčiomis gali pasiekti Savanorių pr. (išlįstum prie pat Hyper Maximos) ir nuo ten iki centro tau reikėtų važiuoti 6 autobusu, išlipti stotelėje "Muzikinis teatras" ir iki fakulteto paeiti apie 10 min. Ta stotelė prie Hyper Maximos vadinasi "Kauno aklųjų ir silpnaregių centras", šioje stotelėje stoja tik autobusai. Taip pat šią stotelę gali pasiekti 27-uoju autobusu, važiuodama nuo savo bendrabučio, reikėtų pavažiuoti tik vieną stotelę. Prie Taikos pr., Tvirtovės al. ir Savanorių pr. sankryžos yra kita stotelė, ji vadinasi taip pat "Kauno aklųjų ir silnaregių centras", bet joje stoja tik troleibusai, tau iki jos reikėtų paeiti dar apie 5 min. Nuo jos reikėtų tau važiuoti bet kokiu troleibusu, tik išlipti kitokiose vietose, bet susigaudyti lengva. Kadangi 3, 13 ir 16 troleibusai, nusileidę nuo Savanorių pr. kalno, suka į kairę, todėl jais važiuojant, reikia išlipti pirmoje stotelėje nusileidus nuo kalno ir pasukus į kairę, stotelė vadinasi "E. Ožeškienės g.". Jei važiuotum 4 troleibusu, tau reikėtų išlipti nusileidus nuo Savanorių pr. kalno ir pasukus į dešinę pirmoje stotelėje, ta stotelė vadinasi "Laisvės al.". Iš kurios stotelės "Kauno aklųjų ir silpnaregių centras" labiau apsimoka važiuoti į fakultetą? Pats manau, kad geriau iš tos, kur stoja tik troleibusai. Paeiti būtų daugiau, bet už tai tiktų daug daugiau transporto. Čia tos dvi stotelės prie Savanorių pr. Mėlynas taškas - tik troleibusų stotelė, melsvas - tik autobusų. Juodas- tavo bendrabutis: http://www.talpykla.com/files/3629/kampokln.png Pasiūlymas tau: gerai pastudijuok Kauno viešojo transporto žemėlapį http://transportas.kaunas.lt/tiltoremon ... t_visi.jpg ir pasižiūrėk tvarkaraščius www.marsrutai.lt/kaunas Kai geriau pažinsi Kauną, galėsi važinėti su persėdimais ir taip sutaupysi laiko, vietoj to, kad lauktum tau tinkamo tiesioginio maršruto.
Žinutė parašyta: 2008-08-11 12:54:59 | Nuoroda
amiko, stebiuosi tavo kantrybe
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-11 13:12:58 | Nuoroda
Ka gi, reikia padet naujokams. Nuklys dar ne ten, isprievartaus dar kas siaip tai nepazistantiems miesto - neklaidziokit vieni kur mazai praeiviu, nes gali uzpult.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-11 13:13:16 | Nuoroda
Ka gi, reikia padet naujokams. Nuklys dar ne ten, isprievartaus dar kas siaip tai nepazistantiems miesto - neklaidziokit vieni kur mazai praeiviu, nes gali uzpult.
Žinutė parašyta: 2008-08-11 13:17:23 | Nuoroda
nju AČIŪ uz suteikta informacija!!!
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-11 13:23:35 | Nuoroda
Prasom, kam dar reikia pagalbos? tik iskart sakykit kuo konkreciau ko reikia, adresus pateikit. Ir nenusisnekekit apie isivaizdavima, kad Kaunas yra kosmoso dydzio
Žinutė parašyta: 2008-08-11 13:33:02 | Nuoroda
niekas cia nesako kad kaunas kosmoso dydzio..bet supranti jei sukurta tema zaliems studentam tj ir reiskiasi kad cia susirenka zali kurie nesusigaudo zemelapio masteli ar transporto marsrutais..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-11 13:40:54 | Nuoroda
Marsrutuose nesusigaudyt galima, bet orientuotis zemelapyje mokydavo mokykloje. Kai zmogus pasako, kad jam reikes keltis 5 val, aiskiai pasako isivaizduojantis, Kaunas yra lyg kosmosas. Siaip nuo vieno Kauno galo iki kito galo nuvaziuot viesuoju transportu trunka apie 1 val., daugiausia 1.5 val. O nuo vieno Kauno galo iki centro apie 30-45 min.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-11 13:41:12 | Nuoroda
Marsrutuose nesusigaudyt galima, bet orientuotis zemelapyje mokydavo mokykloje. Kai zmogus pasako, kad jam reikes keltis 5 val, aiskiai pasako isivaizduojantis, Kaunas yra lyg kosmosas. Siaip nuo vieno Kauno galo iki kito galo nuvaziuot viesuoju transportu trunka apie 1 val., daugiausia 1.5 val. O nuo vieno Kauno galo iki centro apie 30-45 min.
Žinutė parašyta: 2008-08-11 14:28:33 | Nuoroda
vajetau perdedu visada as..pasakiau kad 5 val.tj cia reik uzsipult?oj priekabus..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-11 15:43:59 | Nuoroda
Nereikia perdėt, tai niekas ir neužsipuls.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-12 00:52:52 | Nuoroda
sveiki visi! Ir as papildau "zaliuju" kaune gretas! Tai va, studijuosiu VU KHF Muitines 8, o bendrikas Gustaicio 6. Per maps.lt susiradau kas kur. Vizualiai netoli, taciau per kiek laiko visuomeniniu transportu galima nusigauti is tasko i taska? Ir kaip daznai vazineja? Ir kas vazineja - autai, trolai, mikriukai? Kiek laiko uzima pestute nueit? Tai butu tiek. Tikiuosi per daug neprasau ar labai jau sudetingai neklausiu...
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą