"Žalias" Kaune?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-30 22:01:53 | Nuoroda
Iskart atsiprasau jai toks klausimas jau buvo,bet man labai reikia suzinoti i koki autika sesti,kad nuo auto.stoties i LZUU nuvaziuotciau???
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-08-31 10:30:27 | Nuoroda
Toje pacioje gatves puseje, kur yra autobusu stotis, bus stotele salia stoties Vytauto prospekte. Toj stotelej lauk 18 miesto autobuso, jis tiesiai per mazdaug 30min nuves i LZUU. Priespaskutine stotele bus prie bendriku, o paskutine prie LZUU centriniu rumu. Dar nuo tos pacios stoteles prie stoties vaziuoja 56 marsrutinis taksi, jis veza tuo paciu keliu, kaip autobusas. Autobuso tvarkarastis internete www.marsrutai.info/kaunas bilieto kaina, perkant kioske 1.2Lt, perkant pas vairuotoja 1,5Lt, jei su savim turesi mokinio pazymejima, kuris dar galioja iki rugpjucio 31d, gali pirkti kioske uz 0.6Lt, pas vairuotoja uz 0.75Lt. Marsrutini taksi stabdyti keliant ranka, o norint islipti, sakyt vairuotojui kur sustoti. Bilieto kaina marsrutiniame taksi - 2Lt, nuolaidos netaikomos, bilietas perkamas tik pas vairuotoja.
Žinutė parašyta: 2008-08-31 14:22:01 | Nuoroda
Turėčiau klausimą, bet reikia žemėlapio... kaip čia ji įkelt iš kompiuterio? O be žemėlapio nežinau ar bus aišku Tiesiog gal kas žino ar leidžiama dabar pervažiavus tą tiltą (nžn kaip jis vadinasi, bet čia tas per Nemuną, kur iš Vilijampolės Raudondvario pl. pervažiuojama link Akademijos), tai ar jį pervažiavus iškart leidžiama sukti į kairę, t.y. į Marvelės gatvę? Pavasarį tikrai buvo uždrausta, o paskui lyg ir pastatė ten šviesoforą? Gal per vasarą kas pasikeitė? O Vilijampolės tiltas turbūt vis dar uždarytas ir ilgai toks bus?
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą