Apklausa
Kokią specialybę rengiatės studijuoti?
Konditeris
![](/pimg/Site/comment_count_left.gif)
![](/pimg/Site/comment_count_right.gif)
Sėkmingą konditerio darbą lemia gebėjimas gaminti, apipavidalinti plataus asortimento gaminius, naudoti naujas konditerijos žaliavas ir technologijas, vykdant saugos ir higienos reikalavimus, mokėjimas naudotis informacinėmis priemonėmis, technologine literatūra.
Priimami:
- baigusieji 10 klasių, mokymosi trukmė - 3 metai, suteikiant specialybę ir vidurinį išsilavinimą.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Konditerius ruošia:
- Panevėžio profesinio rengimo centras
- Marijampolės profesinio rengimo centras
- Utenos regioninis profesinio mokymo centras
- Vilniaus Žirmūnų darbo rinkos mokymo centras
- Amatų mokykla "Sodžiaus meistrai"
- Klaipėdos darbo rinkos mokymo centras
- Šiaulių darbo rinkos mokymo centras
- Panevėžio darbo rinkos mokymo centras
- Alytaus darbo rinkos mokymo centras
- Kaišiadorių technologijų ir verslo mokykla
- Kauno maisto pramonės mokykla
- Panevėžio Margaritos Rimkevičaitės technologinė mokykla
- Tauragės profesinio rengimo centras
- Veisiejų technologijos ir verslo mokykla
- Vilkijos žemės ūkio mokykla
- Zarasų žemės ūkio mokykla
- Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokykla
- Klaipėdos turizmo mokykla
- Biržų politechnikos mokykla
- Kauno prekybos ir verslo mokykla
- Panevėžio prekybos ir paslaugų verslo mokykla
- Kauno Dainavos darbo rinkos mokymo centras
- Alytaus profesinio rengimo centras
- Šiaulių profesinio rengimo centras
Komentarai
Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai